Най-актуалният певец в света в момента - Луис Фонси, който

...
Най-актуалният певец в света в момента - Луис Фонси, който
Коментари Харесай

Певецът на хит №1 в света „Деспасито” идва за старта на „Х Фактор”! Луис Фонси пристига у нас на 10 септември

Най-актуалният артист в света сега - Луис Фонси, който извършва мегахита „ Деспасито ”, ще бъде огромната изненада в идния нов сезон на „ Х Фактор ” по Нова телевизия, научи HotArena.

Луис Фонси към момента е в договаряния с продуцента на шоуто Маги Халваджиян и медията и към този момент идването му в България продължава да е под въпрос. Една от аргументите е, че звездата желае галактически хонорар, с цел да изпее заразителния си шлагер на сцената на музикалното съревнование и да даде скъпи препоръки на тазгодишните участници. Според източници на „ Уикенд ” обаче домакините са подготвени да изпълнят всички условия на Луис Фонси, в това число и нетипичната му за родните ширини рекламация за голямо заплащане като гост-звезда. Според осведомени, се касае за сума от порядъка на 100 000 евро, за ангажимент, който ще продължи едвам час, писа „ Уикенд “.

От „ Х Фактор ” разчитат да привлекат повече фенове освен като покажат доста нови самородните гении, за чието отсяване още веднъж ще се погрижи журито в състав Саня Армутлиева, Криско, Заки и Любо Киров. Екипът на шоуто, чието мото тази година е „ Сътворението на звездите ”, продължава традицията си да показва запаметяващи се участници и техните истории. Още в първия епизод феновете ще видят кандидат-звезди, пристигнали особено за надпреварата от Испания, Германия, Англия и Македония, с цел да опитат своя късмет. Участник на 61 години е измежду изненадите на сезона. „ За първи път група от четири девойки се явява на кастинг, а Саня се снабдява с любовник по време на прослушванията ”, гласи анонса на идния сезон.

Големият коз, който от „ Х Фактор ” към момента пазят в цялостна загадка, е поканата към изпълнителя на „ Деспасито ” да гостува в шоуто, с цел да изпее на родна сцена мегахита си, който към този момент има рекордните 5 милиарда гледания в разнообразни обществени мрежи. Каква съгласно него е тайната за триумфа на „ Деспасито ”? Фонси дава отговор: „ Не знам, може би планетите се бяха подредили в права линия. И за мен е необяснимо по какъв начин се случи по този начин да основа най-големия международен шлагер ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР