Най-актуалната новина в световния шоубизнес в последните дни е за

...
Най-актуалната новина в световния шоубизнес в последните дни е за
Коментари Харесай

Ще се развеждат ли Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт

Най-актуалната вест в международния шоубизнес в последните дни е за раздялата на Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт . Двойката, която подписа брак през декември 2018 година, е следващата, която съумя да ни изненада с решението си да се раздели.

А откакто всички разбрахме, че Майли и Лиъм към този момент не са дружно, остават доста разумни въпроси, които да търсят своя отговор.

Хемсуърт разгласява в профила си в Instagram фотография на залез, под която като че ли посред другото загатва, че двамата с Майли са се разделили, а той й пожелава единствено здраве и всичко най-хубаво, с цел да продължи напред .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Liam Hemsworth (@liamhemsworth) на Авг 12, 2019 в 8:41 PDT

Причината за раздялата дефинира като " персонална " и е безапелационен, че нито е коментирал, нито пък в миналото ще я разяснява пред медиите. И всички думи, които му се приписват, са небивалица.

След оповестяването на раздялата се разбра, че в действителност тя е реалност от няколко месеца. Въпреки това, към този момент Сайръс не бърза да попълня документите за бракоразвод с Хемсуърт .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Liam Hemsworth (@liamhemsworth) на Мар 6, 2018 в 7:13 PST

Двамата просто са имали потребност от отмора, която са си дали по взаимно единодушие. Но това не значи, че краят на брака им е пристигнал , тъй като и преди са имали сходни сложни моменти.
 Майли Сайръс, Лиъм Хемсуърт и раздялата им след няколко месеца брак
Защо се разделиха Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт

Развод ми дай

Всички близки на Майли и Лиъм се надяват, че ще преживеят и тази рецесия, макар че наподобява по-сериозна, най-малкото тъй като стана обществено притежание, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР