Навярно сте забелязали, че много често след зимния сезон, чистачките

...
Навярно сте забелязали, че много често след зимния сезон, чистачките
Коментари Харесай

Как да възстановим старите чистачки?

Навярно сте забелязали, че доста постоянно след зимния сезон, чистачките на вашата кола стартират да не се оправят толкоз добре със задачата си. Ако не смятате да купувате нови, то в този момент ще ви разкажем за няколко хитринки, с които можете да продължите животът им.

Като за начало би трябвало доста добре да почистите ветроупорното стъкло със алкохол, тъй като през зимните месеци по него има не малко тиня, прахуляк и химия. След това е добре да разглобите рамената на чистачките от залавните им места и да почистите пружините, служещи за напън на рамото към стъклото.

Мръсотията там е причина за непълен напън. Що се отнася до самите гумени пера, извършващи почистването, то те би трябвало да се измият с чиста вода, в която е разтворено малко количество алкохол. Ако употребявате по-силни препарати рискувате да свалите графитния пласт от гумата, което не е добре.

И последно, с цел да възстановите еластичността на гумените детайли е добре да се третират с тъничък пласт силиконова смазка. Не бъдете великодушни с нанасянето, тъй като непотребната част ще остане по стъклото. Също по този начин не би трябвало да бършете чистачките с недодялан парцал. Това също ще отстрани графитния пласт от гумата. / fakti.bg

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР