Навсякъде, във всеки колеж и университет, във всеки курс по

...
Навсякъде, във всеки колеж и университет, във всеки курс по
Коментари Харесай

Не казвайте на Брад Пит как да си свали ризата!

Навсякъде, във всеки лицей и университет, във всеки курс по встъпление в киното в действителност би трябвало да има образователна стратегия, озаглавена „ Филми с Брад Пит без риза “ . Когато извършите сметката в какъв брой хитови заглавия индивидът си е свалил ризата, стигате до мисълта, че това е фундаментална част от актуалното кино – помислете за „ Боен клуб “, „ Троя “, „ Съюзени “, „ Ярост “, „ Гепи “ и най-прясното попълнение „ Имало едно време... в Холивуд “.

Едно е повече от несъмнено: този мъж сигурно знае по какъв начин да се съблича пред камерата. Всички знаят това като се изключи, явно, режисьора на „ Имало едно време... в Холивуд “ Куентин Тарантино. В новия епизод от подкаста на актрисата и комедиант Ейми Шумер “3 Girls, 1 Keith” Тарантино разяснява точно сцената, в която Пит смъква тениската си, до момента в който работи върху покрива на Рик Долтън (Леонардо Ди Каприо). Тарантино в действителност се е опитал да каже на Пит по какъв начин тъкмо да смъкна ризата си до последното копче, само че полемиката не предходна добре.

Лео ди Каприо и Брад Пит дружно по аления килим в Кан >>>

 Брад Пит Куентин Тарантино Getty

„ Беше смешно, тъй като в действителност Брад е доста свенлив за сходни неща. В същото време той е много наясно. Аз бях: „ Значи, мисля, че може да разкопчаеш хавайската риза и да я свалиш, а по-късно и тениската. “ А той сподели: „ Наистина? Искаш да мина през всички тези нелепости с копчетата? Просто ще ги смъква едновременно. Давай! “

За благополучие, Тарантино има задоволително нюх, с цел да улесни нещата след първичния фал – и не щеш ли се ражда още един обичан миг от филм с Брад Пит.

„ Казах си добре, този човек знае тъкмо какво прави “ , добавя Тарантино. „ Млъкни, по дяволите, и остави майстора да си прави работата! Дори когато го видите в бараката и метода, по който си поставя кожените ръкавици и поставя телта в устата си, толкоз мачо. Той просто знае тъкмо какво прави. “

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР