„Навсякъде, където се срещаме с хората усещам енерията за промяна

...
„Навсякъде, където се срещаме с хората усещам енерията за промяна
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Навсякъде усещаме енергията за промяна

„ Навсякъде, където се срещаме с хората чувствам енерията за смяна и положитеното отношение към нашите претенденти за кметове и общински съветници. В поседните три години в Българска социалистическа партия има една наклонност за победи – първо избрахме президент, по-късно увеличихме депутатите си от 38 на 80, а по-късно увеличихме и евродепутатите си. За тези избори сме си сложили за цел да удвоим кметовете и общинските си съветници в страната и да предложим друга локална политика. Трябва обаче хората да преодолеят страха, с цел да реализираме смяната, която всички искаме”, това съобщи ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на среща с поданици на община Чепеларе.



Тя добави, че това, което отличава претендентите на Българска социалистическа партия от останалите е, че за тях обществената община стои преди всичко.

„ Освен на национално равнище, по решаването на обществените проблеми и превъзмогването на демографската рецесия, би трябвало да се работи и на общинско ниво”, разяснява водачът на левицата.

Нинова сподели още, че това може да се случи, в случай че има безвъзмездни детски градини и ясли, еднократна помощ при раждане на дете, общински жилища и данъчни облекчения за млади работещи фамилии, данъчни облекчения за новак бизнес, преизчисляване на всички пенсии, развиване на обществения патронаж и доста други.



„ Чепеларе има 61 монументи на културата, а това е една доста добра основа за по-голямо, целогодишно развиване на туризма дружно със зимните спортове. Спортното учебно заведение, обаче е пред закриване заради липса на деца”, разяснява още Корнелия Нинова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР