Навсякъде говорят за настъпление. Предполагат посоката на нашите (руските, бел.р.)

...
Навсякъде говорят за настъпление. Предполагат посоката на нашите (руските, бел.р.)
Коментари Харесай

Израелската съдба на Русия: Какво ще стане след настъплението в Украйна?

Навсякъде приказват за нахлуване. Предполагат посоката на нашите (руските, бел.р.) удари, допускат за украинските контраатаки. Смята се, че предстоят преломни моменти. Говорещият „ от другата страна “ Арестович рисува „ корейската версия “, нашият ястреб Медведев дава отговор, че „ това са единствено стремежи “ и Украйна ще би трябвало да признае „ действителностите, които доминират на земята “. Но какво следва?

Първо, за „ листата с стремежи “ на Арестович. Изобразявайки „ обективността “ и позицията си „ над конфликта “, той твърди, че Западът приготвя замяна на територии: „ нашата и на американците вяра е, че тази замяна ще бъде в наша изгода и ние влизаме със мощни преговорни позиции. "

Например, след съветската атака („ ще се изтощим да стопираме 200 хиляди руснаци, несъмнено, ще би трябвало да се върнем обратно “) Украйна ще би трябвало да напусне Донецка и Луганска области. Но въпреки това, мечтае Арестович, „ пробиваме южния фронт (Запорожие и Херсонска област) и реализираме огромен триумф “. Тук, споделят те, се случва обменът и корейската версия.

Медведев е прав, че Арестович не помни: „ разделянето по 38-ия паралел сътвори две самостоятелни страни “. А Донбас и други територии станаха част от Русия. Сега, в последна сметка, в Украйна даже няма СВО. Спецоперацията още продължава тук, в Русия, на наша територия. Размяната просто не е допустима.

Някои политолози смятаха приемането на Херсонска и Запорожка област в Русия за прибързано решение, само че това решение се оказа избавително - портата се затвори, Русия не може просто да даде тези земи съгласно конституцията. Това значи, че даже украинската атака да се окаже сполучлива, те ще би трябвало да отвръщат, без договаряния.

Но дано има съвършен вид – без украинска контраатака и с наша сполучлива атака. С освобождението на Донбас, Херсон и Запорожие. Дали това ще насърчи Запада да „ признае действителностите на земята “ и да се опита да договаря с Русия с посланието „ Вие имате своето, хайде да спрем “? Може би.

„ Какво ще се случи с обществото, което завиши упованията си, само че ще получи условно Минск-3? Този отвод от несбъднати упования ще ни удари толкоз мощно - морално и всичко останало - че просто ще бъдем зашеметени ", споделя Арестович.

Трудно е да не се съглася, нали? Но това е все същият Арестович, който приказва за Украйна, а не въобще за Русия. Не става въпрос обаче единствено за обществото.

„ Условният Минск-3 “ в обстановка, когато Украйна ще има изход на море и няма да има единствено четири региона, още веднъж ще я трансформира в бомба със закъснител. Която сигурно ще избухне.

Съдейки по реториката на нашето управление, те схващат това. Има единствено един метод да се отървете от такава мина - да „ свиете “ Украйна до западните й региони, да я лишите от достъп до морето, да предпишете възбрана за разполагане на лични въоръжени сили в изискванията за капитулация.

И в този момент най-тъжното е, че и това няма да има обезпечен резултат. През последните 100 години на Германия два пъти беше неразрешено да има лична войска и какво от това? На Япония, след резултатите от Втората международна война, също беше неразрешено да има войска, само че нейните сили за самозащита са доста впечатляващи. Реваншистите също не отиват на никое място.

Ако няма Украйна, ще има Полша, балтийските страни, Закавказието, Централна Азия. Като цяло ориста на Израел се задава в Русия, когато на всички места има врагове. Но има един колорит.

Поведението на тези врагове и степента на тяхната неприязън значително ще зависи от достоверността на съветската победа в Украйна. Зависи от това по какъв начин „ диалозите за нахлуване “ и да вземем за пример обещанията на Медведев и Кадиров ще бъдат превърнати в действителност. Израел непрестанно „ охлажда “ своите съседи, било с ракетни удари, било със самолети и танкове, само че съседите се опасяват да го нападат непосредствено. Такива са „ действителностите, които доминират на земята “.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР