Навсякъде чуваме, че за човечеството настъпва напълно нова епоха. Някой

...
Навсякъде чуваме, че за човечеството настъпва напълно нова епоха. Някой
Коментари Харесай

Епохата на огъня: Как новата енергия ще промени живота ви и кой рискува да изгуби ВСИЧКО

Навсякъде чуваме, че за човечеството настава изцяло нова ера. Някой има вяра, че към този момент сме навлезли в нов интервал, други, че това би трябвало да стане през 2024 година А ето какво научихме ние от експертите.
Какво ще се промени в " новия " свят?
Според системата на Фън Шуй, наречена Летящи звезди Сан Юан, през 2024 година прекосяваме в нов девети интервал. Той подхожда на детайла огън, който се характеризира с високата си скорост, и е съпроводен от следните трендове.

Все повече дами ще избират " мъжки специалности ": Политика, бизнес, ръководство. Ще се усили силата на женския глас.

Ще има повече зрели хора: Големият житейски опит и осъзнатост ще се съчетават със силата и младостта за деяние.

Емоции и бързото им разпространяване върху другите, чувство за неустойчивост в това отношение (ако човек има податливост към емоционалност, то пространството може да утежни ситуацията).

Чувството за правдивост и желанието да се възвърне истината ще се влошат (особено значимо за последователите на справедливостта).

Мнозина ще имат предпочитание да изразят себе си.

Изоставяне на класическите познания и следване на бърз резултат. Хората ще дадат приоритет на бързите уроци, с цел да могат незабавно да приложат наученото на процедура. Възможно е да се обезценят добитият преди този момент опит, академичното обучение. Ще нарасне известността на игрите, другите занимания, ще се забележи развиването на метавселените, виртуалните действителности.

Клиповидното разбиране е кратковременно показване на информация. Скоростта на промяна на картината ще се усили още повече, което ще затрудни концентрацията на индивида. През този интервал ще бъде мъчно да се разграничи фалшификатът от оригинала.

Космос, звезди, полети - в тези области не се плануват съответни събития, само че всичко, обвързвано с огъня, ще претърпи промени - разкриване на нови звезди, рухване на астероиди. Ще се появят нови трендове в изкуството, каквито до момента не е имало.

Икономията на време ще процъфтява посредством опростяване на комплицираните процеси (например търговията с скъпи бумаги преди беше недостъпна за елементарните хора, само че в този момент можете просто да отворите приложението на телефона си и да извършите покупка или продажба, както и да намерите бързо и елементарно нужната ви информация в интернет, без да прибягвате до помощ от професионалисти) - от това светът се форсира.

В езотеричните течения ще се вижда градация на лъжите и измамите, ще става все по-трудно да се намерят същински майстори.

Ще има повече спорове, ще бъде извънредно значимо да полагате старания да поддържате мира както в себе си и фамилията си, по този начин и на по-високи равнища.

Според Фън Шуй преместването в нови къщи, издигнати или населявани през 2024 година и по-късно, може да докара до неприятности, защото тези здания са под въздействието на едни и същи Летящи звезди (през 9-ия интервал те са конфликтни).
За кой вид хора интервалът ще бъде елементарен?
Адаптирането към измененията ще бъде доста по-лесно за хората с " еластичен " темперамент и добре открити персонални граници и душeвност, тези:

Които не са съсредоточени върху философията;

Реагират бързо на промените;

Работят онлайн;

Развиват креативен способности;

Лесно се изявява обществено.

Накратко можем да кажем, че " светлите хора " бързо ще създадат крачка към Новата епоха. Подходът на " индивида на бъдещето " е да приема всичко леко и да не взима драговолно протичащото се. Онези, които съумеят да създадат това през днешния ден, към този момент живеят в ново време.
Кои специалности ще бъдат известни?
Огнената ера е присъща на специалностите в интернет. Препоръчително е да се избере от тях подобаваща за човек по характер, както и имаща необятен набор на приложимост, да вземем за пример:

Програмист (още в този момент има доста благоприятни условия за ИТ сектора);

Специалист по основаване на виртуална действителност, игри и развлечения;

Изобретател (сега е по-лесно да " пробиете " с концепцията си, в сравнение с преди);

Сценарист (имате потребност от истории и хрумвания за игри);

Вирусолог, в това число експерт по компютърни вируси;

Изследовател на космоса;

Пластичен хирург - Пластичната хирургия основава смяна.

Ако имате способността и желанието да овладеете изброените специалности - не чакайте, в този момент е моментът. А в случай че сте родител и мислите какво да вършиме с детето си, а то има влечение към този тип специалност, предлагаме неотложно да започнете образование и интензивно развиване в определената област.
На кого ще му е по-трудно през този девети интервал?
Няма да е елементарно за хората с ниска адаптивност и еластичност, тъй като:

Тези, които са склонни да се подчиняват, които живеят по разпоредбите, а уважението и достойнството са значими за тях;

Хората с класическо мислене: философи и теоретици, които се грижат за образованието, те се нервират, когато няма познания, дълбочина, причинност, респект към предците, просвета на държание. Те учат по какъв начин да се постъпва вярно, само че когато видят, че разпоредбите не се съблюдават, се ядосват;

Хората, които не се приспособяват към тенденциите;

Хората, които зависят от непознатото мнение и не са в положение да се вслушат в рецензия.

Балансът е от главно значение за индивида от Новата ера. От една страна, е значимо да умеем да се приспособяваме, а от друга, да не изоставяме същинските си цели и стремежи, да се вслушваме в себе си.
Общи рекомендации за всички
През епохата на огъня няма задоволително вода, по тази причина в Новата епоха е значимо да умеете да поддържате успокоение и вътрешна естетика. Ще ви оказват помощ:

Медитация;
Духовност и саморазвитие;
Работа с психолози и езотерици (отнасяйте се към това с просветеност и възприятие за мярка, невероятно е незабавно да разберете всичко, бъдете постепенни);
Развитие на осъзнатостта - тя е тази, която трансформира живота;
Проявяване на вашата характерност.

Древната китайска философия Бази споделя, че има " аз, когато се родих " и " аз в този момент ". А сред тях има огромен интервал от време на взаимоотношение с външния свят, който е довел до " аз съм в този момент ". Психологията работи с личността, до момента в който тя пораства и заобикалящият я свят ѝ въздейства. А науки като Ба-дзъ или астрологията описват по какъв начин се е родил индивидът. И когато съвместим тези две елементи (какъв човек се е родил и какво е повлияло на образуването на личността му), получаваме цялостна картина за себе си. По-лесно ни е да се върнем към себе си, когато познаваме изначалната си същина. Изучавайте себе си, благосъстоянието на своята персона и вътрешен свят и тогава несъмнено няма да се страхувате от никакви промени.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР