Навръх Успение Богородично екипът на Български спортен тотализатор организира специално

...
Навръх Успение Богородично екипът на Български спортен тотализатор организира специално
Коментари Харесай

Късметлийка от Ракитово спечели автомобил от тотото

 Навръх Успение Богородично екипът на Български състезателен тотализатор провежда особено събитие в град Ракитово. Поводът бе връчването на ключовете за чисто нов комфортен градски джип Форд ЕкоСпорт на късметлия от града. Автомобилът бе извоюван в 54-ия тираж от Втори тото късмет на играта " Тото 2 – 6 от 49 “. Освен ключовете за возилото от тотализатора раздадоха още куп спомагателни облаги. Музикални осъществявания и специфичната ТОТО ТОМБОЛА трансфораха деня в същински празник. А футболен клуб " Левски Ракитово “ показа спортна проява за жителите и гостите на града. Всички, които се включиха в томболата ще имат късмет да сграбчен невероятния джакпот от 4 700 000 лв. в " 6 от 49 “ в днешния тираж.

Надежда Дойкина е щастливката, която получи ключовете за невероятния комфортен автомобил. Тя е на 58 години и се занимава със счетоводство. Надежда е постоянен участник в тото игрите от повече от 30 години. Съпругът ѝ съобщил за облагата, когато отишъл до близкия тото пункт, с цел да пусне фишовете за идващия тираж. В първия миг тя не повярвала, че печели. Вече 20 години Надежда залага на едни и същи цифри, когато попълня фишовете си. Преди време те ѝ донесли облага от 1 000 лв., още веднъж от Втори тото късмет. Щастливката е водач и споделя, че на драго сърце ще се любува на новата си облага. Тя ще тества незабавно новото возило, тъй като е възнамерявала екскурзия със брачна половинка си в Гърция.

Ключовете от автомобила връчи Гергана Зарова – управител на БСТ за регион Пазарджик. " Поздравления за Надежда! Пожелавам на всички участници в игрите на Български състезателен тотализатор доста облаги! Джакпотът в " Тото 2 – 6 от 49 “ е 4 700 000 лв. и се надявам да го завоюва късметлия от нашия район “, добави госпожа Зарова.

Радостта за семейство Дойкини бе още по-голяма, тъй като брачният партньор на Надежда – Иван завоюва СМАРТ ЛЕД тв приемник от специфичната ТОТО лотария. Тя съумя да зарадва и други 10 късметлии, които си завоюваха торбички с изненади от Български състезателен тотализатор. Друг щастливец от града сграбчи ваучер за безвъзмездна подготовка с футболен клуб " Левски Ракитово “

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР