Навръх Тодоровден млада жена от Сапарева баня се натрови с

...
Навръх Тодоровден млада жена от Сапарева баня се натрови с
Коментари Харесай

Пияни и бити за Тодоровден

Навръх Тодоровден млада жена от Сапарева баня се натрови с алкохол, дупничанка пък е била пребита от брачна половинка си. На тел. 112 е подаден сигнал от околните на 29-г. Н. Иванова от Сапарева баня, че й е прилошало и се нуждае от лекарска помощ. Дежурният екип дошъл с колата за спешна помощ за броени минути, само че след обзор се оказало, че младата жена е получила алкохолно натравяне, написа struma.bg.

Според околните й след две чаши вино и още две уиски тя се свлякла съвсем безжизнена от стола. Закарана е в Спешен център в Дупница. След подхванатите незабавни дейности от медиците дамата се съвзела. По лекарско гледище тя е трябвало да бъде превозена за „ Пирогов”, защото и в двете лечебни заведения в Дупница няма клинична пътека за токсикология, само че тя изрично отказала.

Минути, откакто роднините я прибрали за Сапарева баня, в Спешен център в Дупница е докарана със личен транспорт Антоанета Г., която била бита от пияния си брачен партньор. Пострадалата е била с голям брой повърхностни рани по главата. Прегледана е на скенер, при което е открито, че няма тежка контузия. Мъжът й я удрял с юмруци и с ботуш по главата. Жената е поискала здравно удостоверение за нанесената й телесна щета, защото това не е първият случай, в който мъжът й, като се напие, я малтретира.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР