Навръх празника на родилната помощ 21-и януари, фондация Нашите недоносени

...
Навръх празника на родилната помощ 21-и януари, фондация Нашите недоносени
Коментари Харесай

SDI и звездите от Вип Брадър направиха дарение за най-малките герои


Навръх празника на родилната помощ 21-и януари, фондация " Нашите недоносени деца” получи подаяние от застрахователния брокер SDI и звездите от " ВИП Брадър 2017” по NOVA, които взеха решение да зарадват най-малките герои с доблестен жест. Всички средства фондацията дава за закупуването на инсталация и консумативи за неонатологичните отделения в пет български лечебни заведения – Първа МБАЛ гр. София, УМБАЛ " Д-р Георги Странски” в гр. Плевен, УМБАЛ гр. Русе, МБАЛ " Проф. доктор Стоян Киркович” гр. Стара Загора и МБАЛ " Д-р Иван Селимски” гр. Сливен.

В неделния ден и в подобаваща празнична атмосфера звездите от " ВИП Брадър” Ники Кънчев, Ваня Щерева, Алфредо Торес и Дани Милев и представителят на SDI Лазар Георгиев връчиха символичния " Голям чек за дребните герои” на стойност 23 000 лева на ръководителя на фондацията Нина Николова. Домакини на събитието бяха шефът на Първа МБАЛ София доцент доктор Цветомир Димитров, както и началникът на неонатологичното поделение в доктор Велимир Симов.

" Щастливи сме, че битката за живота на прибързано родените деца се трансформира в идея за обществото и за бизнеса. С тяхна помощ се надяваме повече фамилии да оставят компликациите и борбата за живота единствено в спомените си.”, сподели доктор Симов.

" От сърце честитим празника на всички, които се грижат за началото на всеки нов живот! Щастливи сме, че с помощта на положителни хора можем да дадем принос към по-сигурното и умерено всекидневие там, където животът стартира по-рано и по-трудно.”, съобщи Нина Николова, ръководител на фондация " Нашите недоносени деца”, част от Акселератора на ПРОМЯНАТА 2017/2018 - най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с фондация Reach for Change България.

" С участниците във " ВИП Брадър 2017” и нашите другари от SDI още веднъж показахме, че същинските звезди в ефира не греят със своите екстравагантности, а със светлината и вярата, която подаряват на другите. Кой, в случай че не най-малките герои, заслужава повече от всички светлина и вяра?”, попита реторично водещият Ники Кънчев.

" Без съмнение избрахме идеята, която с подготвеност и наслада подкрепихме - идеята на прибързано родените деца. От името на всички сътрудници и чиновници в компанията приветствам лекарите, сестрите и всички останали, които оказват помощ да се появи новия живот за професионалния им празник. Специално приветствам неонатолозите, които се борят най-вече за живота на най-малките герои. Нека знаят, че постоянно могат да разчитат на нас.”, сподели Лазар Георгиев, пълномощник на SDI.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР