Навръх първия учебен ден две деца не са в клас,

...
Навръх първия учебен ден две деца не са в клас,
Коментари Харесай

Нова опасна мода - селфи от покрива на мола

Навръх първия образователен ден две деца не са в клас, а на покрива на мола. Пламена Паскалева вижда рисковата обстановка и алармира на защитата. Прави и фотоси.

„ Децата бяха очевидно към 12-13, най-много 14 години, правеха си селфи, тичаха по покрива ", споделя Пламена пред БТВ. Тя качва фотосите в страницата „ Видяно в София ".

Скоро по-късно под поста й момче написа от първо лице, че и на идващия ден са били на покрива. Коментарът обаче бързо е заличен.

„ Ще умра без да желая, само че ще пребивавам, както желая ", написа момчето в отговор на въпроса за какво прави това.

От мола не разясниха случая, само че позволиха да се снима мястото. Неофициално акцентираха, че на всички места има табели, на които предизвестяват децата да не се остават без контрол. Охраната също бързо видяла протичащото се и свалила учениците.

Аз не видях изобщо някой да реагира в околните 15 минути. Децата бяха горе, продължаваха да тичат, не видях никой да реагира ", споделя обаче Пламена.

От фотографията не излиза наяве дали децата са се качили на вътрешната стена на мола или на външната. Според очевидците на обстановката обаче децата са били на борд с височина близо 30 метра.

Това е следващ случай, при който деца се качват на високи здания, с цел да си вършат фотоси. Преди 2 години момиче почина, откакто падна в асансьорна шахта.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР