Навръх Нова година всички си правим разносметка какво сме постигнали

...
Навръх Нова година всички си правим разносметка какво сме постигнали
Коментари Харесай

Издействайте си повишение през Новата година

Навръх Нова година всички си вършим разносметка какво сме постигнали в миналата и какво желаеме да променим в идващите 12 месеца.

Да обръщаме повече внимание на здравето си, да стартираме най-накрая да спортуваме, да се забавляваме повече, да си намерим съвършената половинка и да… реализираме мечтания триумф в работата.

За да изстреляте кариерата си на ново равнище, трябват значително старания и религия в себе си. Но от време на време се съмняваме, че сме избрали подобаващата специалност. Ако и вие сте измежду дамите, които имат сходни подозрения, има няколко съществени въпроса, които ще ви дадат изясненост и ще ви оказват помощ да изберете огромната смяна.

Ако към този момент сте решили, че ще напуснете досегашната си работа, то може би желаете да имате собствен личен бизнес. И въпреки всичко способни ли сте на това и знаете ли, че той води до основаване на здравословни привички съгласно едно ново изследване?

Ако обаче сте от късметлиите, които работят на вярното място, само че желаят да се изкачат по стълбицата на триумфа, то едни от най-успешните дами в света на модата могат да ви оказват помощ за това. Ето какво споделят Ана Уинтур и Рейчъл Зоуи за цената на триумфа и по какъв начин са го постигнали.

 Издействайте си покачване през Новата година

Има и още няколко съществени момента в постигането на блестяща кариера. Оказва се, че от време на време ние самите бъркаме някъде. Ето за какво ви представяме 13 вероятни казуса, които може би са главните ви пречки по пътя към триумфа и 9 метода да станете по-добри в работата си. Един от главните моменти е да се научите да приемате рецензията без непотребни страсти. Как, ще научите тук!

Е, изкачихте се по стълбичката на триумфа и към този момент сте началник. Честито! Но с изключение на, че към този момент си имате личен офис и приходите ви са много по-високи, само че и на върха от време на време духа мощен вятър. За да бъдете добър началник и да избегнете крайностите в ролята си на водач, би трябвало да бъдете ефикасни, без да сте зли.

А знаехте ли, че това какъв е един началник, се дефинира значително от неговата зодия?

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР