Навръх националния празник 22 септември, клуб Murphy’s Misfits организира приятелска

...
Навръх националния празник 22 септември, клуб Murphy’s Misfits организира приятелска
Коментари Харесай

Ръгби на национален празник? Защо не!

Навръх националния празник 22 септември, клуб Murphy’s Misfits провежда другарска ръгби среща, която ще се организира на стадион “ЖП Завод” в София. Освен играчите на Misfits, в събитието присъединяване ще вземат и представители на други два столични клуба - Локомотив и Варварите.

Входът е свободен, а зрелището ще бъде оптимално, тъй като ще се играе по общоприетите правила на играта, с цялостен контакт. Всички участници ще бъдат разграничени на два тима, а всеки, който желае да се запознае с играта е добре пристигнал.

Ден по-късно, запалянковците, които желаят да усетят тръпката от играта, могат да го създадат в тъч версия на ръгби, с цел да се избегнат травми. Това може да се случи по време на Октоберфест 2017, който ще се организира на 23 септември в парк “Възраждане”.

Murphy’s Misfits постоянно е отворен за банкет на нови хора, без значение от равнището им на терена. Желаещите могат да пишат на [email protected] и по този начин да получат повече информация по отношение на тренировките.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР