Навръх Коледа Зуека призна ще се върне ли обратно в

...
Навръх Коледа Зуека призна ще се върне ли обратно в
Коментари Харесай

Навръх Коледа Зуека призна ще се върне ли обратно в България

Навръх Коледа Зуека призна ще се върне ли назад в България? Краят на годината постоянно е мотив за равносметки. Такава очевидно си е направил неотдавна и Васил Василев-Зуека, който взе едно от най-важните решения в живота си – да емигрира със фамилията си в Испания, където да започва по нов метод живота си.

Дали решението му е било вярно към днешна дата обаче, или завръщането в България е все по-близо – отговорите дава самият той, след година и половина престой в Испания.



„ Богата година адресирам “, съобщи Зуека от Испания за отминаващата 2022 година в ефира на bTV. Тази Коледа цялото семейство посреща, облечени в коледни пишами и чорапи, които си купуват прозорливо още преди време.

Това е първата Коледа на Зуека и фамилията му в Испания, прекарана по този метод. Като художник той съумява да натрупа доста, само че и да се учи от грешките си. На 23.02.2023 година Зуека възнамерява и първата си галерия в Алтея, а картините му са въодушевени от случки и събития от живота му.

„ Опитвам се да рисувам хубостта в живота, само че по моя си метод “, споделя още той и признава, че най-малко към този момент не възнамерява завръщане в България.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР