Навръх Коледа Християн Гущеров си прибра у дома Светлана Василева,

...
Навръх Коледа Християн Гущеров си прибра у дома Светлана Василева,
Коментари Харесай

Светлана Василева изневерила на Гущеров с участник в Биг Брадър

Навръх Коледа Християн Гущеров си прибра вкъщи Светлана Василева, която дни по-рано наби и изгони на улицата, написа родния таблоид "Уикенд ".

Вестникът оповестява, че причина за късата им, само че пък много на това шумна разлъка, била невярност на Светлана с някогашния им съквартирант от Биг Брадър " Дий.

Еротичната моделка от Търговище си паднала по рапъра от Хасково още е Къщата, описват анонимни източници, които настояват, че са чудесно осведомени със случката.

Блондинката намирала рапъра за доста "забавен, обаятелен и образован ". Информацията за залитането на Светлана бе доказана преди дни от спечелилия от шоуто Джино, който разгласи, че двамата са си пишели секрети писма. Как това е останало прикрито за камерите в Къщата, не е ясно. Бианкалана твърди, че направил забележка на Светлана да не се занася с хасковлията, когато твърди, че сякаш има сериозен другар. Тя обаче му споделила, че щом Християн я е пуснал да влезе шоуто, значи всичко сред тях е завършило. "Уикенд " обаче се съмнява в истинността на тази информация, тъй като в случай че подобен диалог в действителност е бил извършен, той неизбежно е щял да стигне до ушите на Големия брат, който надали би пропуснал да го излъчи в ефир.

Запознати настояват, че Дий също не е останал апатичен към прелестите на русокоската. След шоуто той се свързал с нея и двамата на драго сърце изконсумирали взаимната си благосклонност. Разбрали се всичко да си остане сред тях, тъй като Светлана нямала желание да се разделя с Гущеров и битовите улеснения, които той й дава.

След изневярата си, плеймейтката и рапърът почнали да си пишат известия и това била огромната й неточност. Гущеров схванал, че тя му изневерява, като засякъл чат в телефона й. Известен с агресивното си държание към държанките си, милионер не се поколебал да покаже тази си страна и пред Светлана. Той хубавичко натупал погрешната си любовница, която тутакси си събрала нещата и напуснала къщата му, написа още жълтото издание.

Може би точно тази история е подтикнала русата съблазнителка да се изясни обществено в обич на Гущеров със фотография във Фейсбук.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР