Навръх имения си ден кметът на район „Източен“ Николай Чунчуков

...
Навръх имения си ден кметът на район „Източен“ Николай Чунчуков
Коментари Харесай

Николай Чунчуков заведе на мюзикъл малчугани от детските...

Навръх имения си ден кметът на регион „ Източен “ Николай Чунчуков заведе деца от всички детски градини на мюзикъла „ Снежанка и седемте джуджета “.

Залата на пловдивския Дома на културата одобри гостоприемно дребните фенове и показа необикновен и невъобразим до момента театър. Вълшебната история в мюзикъла се споделя от солистите, хора и оркестъра на Държавна опера Пловдив с диригент Константин Добройков. В мюзикъла на Атанас Косев говорещото огледало е пеещо, горските животни и цветя танцуват и настава благополучен край. Вълшебния свят от приказките се реализира от 3D мапинг, което накара малчуганите същински да се насладят на тайнството на сцената.

Децата от детските градини на плана “Растем дружно “ още веднъж бяха пристигнали със своите родители и демонстрираха отработено държание на културна аудитория, като не спираха да приветстват невероятните актьори и музиканти.

Ръководителят на плана Стефка Симеонова, като уредник на всички визити на културната сцена, съобщи, че спектакълът по приказката на Братя Грим надминава всички упования поради неповторимата визия на цялостното осъществяване. „ Нашата задача е формираме усета на децата и родителите към изкуството и се надавям, че напъните ни са сполучливи “, акцентира тя

„ Радвам се, че имаме опция посредством този огромен учебен план да доставим наслада на фамилиите от уязвими групи и да ги накараме да заобичат изкуството “, съобщи кметът на регион „ Източен “ Николай Чунчуков и даде обещание нови визити на постановки от забавния календар на Опера Пловдив.
тагове мюзикъл Източен Николай Чунчуков детски градини  Николай Чунчуков заведе на мюзикъл малчугани от детските градини в „ Източен “  Николай Чунчуков заведе на мюзикъл малчугани от детските градини в „ Източен “  Николай Чунчуков заведе на мюзикъл малчугани от детските градини в „ Източен “  Николай Чунчуков заведе на мюзикъл малчугани от детските градини в „ Източен “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР