Навръх Хелоуин, магазините продължават да предлагат отрупани щандове с тикви,

...
Навръх Хелоуин, магазините продължават да предлагат отрупани щандове с тикви,
Коментари Харесай

Навръх Хелоуин, в 12 без 5: Хлапаците купуват гирлянди от духове и фалшива кръв за по 5 лева

Навръх Хелоуин, магазините не престават да оферират отрупани щандове с тикви, скелети фенери, костюми и всякаква магическа стока. Рафтовете се огъват от всевъзможни модели черепи, мантии и всевъзможни „ страшни ” аксесоари. Магазините за играчки най-малко от месец са цялостни с родители с дребни деца и младежи, които се надпреварват да изберат най-ефектните карнавални одежди и маски за Деня на Вси светии. За наслада на всички, аксесоарите могат да се купят и много на ниска цена в множеството хипермаркети, тъй че в случай че не сте съумели да се снабдите със страшни аксесоари, действайте.     

Сред най-купуваните са магьосническите шапки с изострен връх –в най-различни цветове и искрящи от брокат. Цените им са изцяло търпими за джоба – за 2,40 или за 7,90, изборът е ваш. Декоративни тикви от пластмаса, силикон или гума във всевъзможен размер изкушават от натежалите лавици – цените са от 2 до 6-7 лв., като можете да си купите от хартиена тиква за декорация до тиквен пепелник или бутилка.   



 

Най-скъпа е плюшената, издаваща тон. Разбира се, на всички места гъмжи от скелети – играчки във всевъзможен вид и размер, като характерен знак за карнавала. Декорациите със скелети се оферират за 3 до 7 лв.. Хитови са четящите скелети - има ги във вид седнали с книга върху надгробна плоча и отсечен череп върху книга, отново на същата цена. На сходна цена са и крила на ангел в черно, изключително атрактивни за гимназистите.       

Всякакви хелоуински диадеми притеглят дребни и огромни, като най-вече са рогцата и паяците– най-вече в алено и черно кадифе. Струват жълти стотинки – сред 1,50 до 9 лв.. За девойките се продават воалетки, светещи диадеми, искрящи шноли, панделки за лев-два.       

Сред шлагерите тази година са „ гирляндите от духчета ”, сходни на тези за декорация на елхи – има бели и черни, а цената им е 5 лв..

Хлапетата се радват и на „ Плашеща ръка ” със тон, светлина и трептения, който се продава за към 13. Кървави ръце и зъби се купуват като топъл самун за 3-4 лв.. Плашещ скелет с лед светлини и отдалечено пък чака купувачи против 15-ина лв.. Тубичка с „ подправена кръв ” коства 2,99.  

Почитателите на Вси светии може да украсят екзотично дома си със силиконов фантом за 2,49, или мека топка паяк за 2,99 лева

Специален „ Хелоуин звънец ” притегля вниманието на най-малките - цената му е 9,99.  



Както всяка година, изобилието от маски е голямо - всевъзможни озъбени чудовища и злокобни герои може да намерите на цена от 3 до 20-ина лв.. С висящи проскубани бради, оцъклени очи или със злокобни физиономии.

За феновете на светлинните резултати – с фосфорецираща маска череп с черна качулка може да се снабдите против 5 лева

Ученичките се надпреварват да купуват най-различни типове домино за маскарада - има ги в розово, алено, черно, с камъчета, които се оферират единствено за 3 до 5-6 лв.. Карнавална диадема коства 1,99, а пръстени- черепи вървят по 3 лв..

Перуките  - дълги, къси и с екзотични цветове също вървят като покупка и най-вече се купуват от огромните девойки. Средната цена на изкуствената коса е 9,99. Най-скъпа по магазините е дългата лилава коса, която върви за 14. Ефектна е перуката-вещица с  бели кичури за 10-ина лв., изключително харесвана от девойките.

Карнавалните костюми обаче като че ли са едни и същи от години, цената им също съвсем не е изменена. Комплект „ Черен ангел ”, „ Плашещ скелет ”, „ Костюм на върколак ” и „ Костюм на злокобен пандизчия ” вървят все по 19,99.

На обособен щанд се продават костюми и за девойки – за върколак, вълшебница и момиче-котка. Цената на комплектите е към 25 лв..  

Освен детските магазини за играчки, и някои огромни магазини за облекла в мола също са заредили цели кътове с хелоуински одежди за най-малките. Продават се комплекти най-много за девойки - рокли и шапки за дребни магьосници в черно и сребристо за към 25 лв..

Друг вид е екзотично покривало и шапка за към 20-ина. Дори хипермаркетите са наредили щандове с по-дребните аксесоари - вълшебен пръчки,  изчезващо мастило, черен и златен грим и пластмасови маски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР