Навръх Бъдни вечер се разбра, че отношенията между Глория и

...
Навръх Бъдни вечер се разбра, че отношенията между Глория и
Коментари Харесай

Работата е сериозна! Глория и Добромир заедно на Бъдни вечер

Навръх Бъдни вечер се разбра, че връзките сред Глория и новото й гадже Добромир стават доста съществени. И в случай че дотогава някои мислеха, че всичко се свежда само до плътските удоволствия, то в този момент стана ясно, че певицата е доста влюбена в якия и широкоплещест мъж.

Глория го предложения на трапезата в дома си по случай Бъдни вечер, когато се събират всички  фамилии да посрещнат раждането на Христос.

В къщата на певицата бе поставена маса, отрупана с всевъзможни постни ястия, а майка й баба Стефка, която е най-възрастната към празничната софра  прекади с тамян и сподели обичайна молитва. Всички присъстващи бяха застанали прави и притихнали. Само от на време се чуваше гласа на дъщеричката на Симона, която нямаше самообладание да я пуснат да играе.

Добри се бе настанил на единия завършек на масата и от дребното, което успяхме са забележим се разбра, че в действителност е доста висок и атлетичен мъж, облечен целия в бяло и впечатлява със снажна фигура.

Феновете на Глория обаче видяха, че любовникът на Гло е самичък, няма никой от фамилията му. Свекървата липсва и те разясняват, че Добри като нищо може да докара някой инфаркт на майка си. Която не утвърждава последното му гадже.Не й се нрави снахата да й е наборка, само че какво да прави …
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР