Навръх 75-ата си годишнина, Организацията на обединените нации, "нашият общ

...
Навръх 75-ата си годишнина, Организацията на обединените нации, "нашият общ
Коментари Харесай

Макрон: Общият ни дом ООН е в безпорядък

Навръх 75-ата си годишнина, Организацията на обединените народи, "нашият общ дом, е в хаос, сходно на нашия свят ", съобщи през днешния ден френският президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на, представен от Франс прес.

"Неговите основи ерозират, стените му се напукват, от време на време под ударите на същите тези, които го построиха ", сподели той във видео, качено на уеб страницата на международната организация по случай годишнината. Макрон не уточни имена, само че имаше поради Съединени американски щати на президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, които от три години се дистанцират от Организация на обединените нации и няколко негови организации, показва Агенция Франс Прес.

"Табута, които мислехме за ненарушими, бяха разрушени: война за анексиране, потребление на химическо оръжие, всеобщо и безнаказано задържане на хора. Права, които мислехме за даденост, са нарушени. Нашата интернационална система е пандизчия на враждите ни и няма към този момент силата да глоби тези злоупотреби ", добави френският президент.

Сред проблемите, пред които е изправен светът, той изброи още пандемията от ковид и климатичните промени, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР