Навлязохме в сезона на активните пътувания. Често хората използват промоционалните

...
Навлязохме в сезона на активните пътувания. Често хората използват промоционалните
Коментари Харесай

Авиокомпании подвеждат пътниците с цени на билетите

Навлязохме в сезона на дейните пътувания. Често хората употребяват промоционалните цени на самолетните билети. Оказва се обаче, че има самолетни компании, които заблуждават пасажерите с цените на полетите. Възможно ли е да намерим билет по-евтино макар уверението, че сме резервирали на най-ниската допустима цена? И по какъв начин да запазим място за аероплан най-изгодно, без да бъдем заблудени – отговорите потърси Георги Георгиев в рубриката „ На твоя страна” по "Нова телевизия ".

Сигнали на пасажери за нелоялни практики при запазване на самолетни билети доближават до контролните органи на Летище София през последните седмици. През предходната година всяка пета тъжба в Европейския потребителски център е обвързвана с проблем при въздушния превоз.

Освен проблеми при резервацията на полет пасажерите се оплакват и от закъснения, анулация на полети, изгубен или развален багаж и отхвърлен достъп до самолета.

Това обаче категорично би трябвало да е записано в общите условия на превозвача. А ние в никакъв случай не ги четем при пазаруване на билети. Признават потребителите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР