Навлизането на електрическите и автономните автомобили на световния пазар ни

...
Навлизането на електрическите и автономните автомобили на световния пазар ни
Коментари Харесай

Какво прави Nissan със старите EV батерии


Навлизането на електрическите и самостоятелните коли на международния пазар ни кара да мислим, че след немного време светът ще бъде залят с голямо количество износени акумулатори, също както се получава със старите автомобилни гуми.
 Европейците желаят електрически коли
Европейците желаят електрически коли

Идва ли нова епоха в превоза

Батериите в електрическите коли имат избран брой цикли, след който стартират да губят успеваемост и би трябвало да бъдат сменени.

Nissan Roam е артикул, който ни зарежда с оптимизъм по повод преработването и потреблението на остарели автомобилни акумулатори, и ни дава взор към методите, по които ще черпим сила в бъдеще.
 Снимка 407362

Roam съставлява огромен и независим батерия с вграден инвертор, който може да дава сила за домашен и други уреди. Акумулаторът на Nissan може да даде до 700Wh и има пикова мощ от 1000W - изцяло задоволително, с цел да зареди тв приемник, дребен ледник, лампи и други дребни джаджи за избран интервал.
 Снимка 407363

Roam може да бъде зареждан посредством слънчеви панели или посредством сила от мрежата.

Акумулаторът надалеч не е оригиналност на пазара, само че е страховит образец за това по какъв начин обществото може да печели от отпадъците на една цяла промишленост.
 Снимка 407360

В момента Nissan Roam е привързан в партньорство с Opus - компания, която създава дребни, само че много функционални каравани.

Предполагаме обаче, че с по-нататъшното разпространение на електрическите коли, сходни на Roam батерии ще се трансфорат в постоянно срещан артикул.
 Как да извлечем максимума от своя електрически автомобил
Как да извлечем максимума от своя електрически автомобил

10 лесни метода да увеличим пробега с едно зареждане
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР