Навлизаме в последните месеци на годината, а Netflix, ABC, CBS,

...
Навлизаме в последните месеци на годината, а Netflix, ABC, CBS,
Коментари Харесай

Светът на стрийминга – актуалните сериали, филми, стенд-ъп

Навлизаме в последните месеци на годината, а Netflix, ABC, CBS, Fox, NBC, Hulu, Starz, TBS и Amazon са решили да ни затрупат с плеяда от качествени продукции. А от идващия месец, към ордата се причисляват продукциите и на Disney+, и Apple TV+. Нека проследим всичко стойностно, което ще ни предложи светът на стрийминга през октомври.

1-ви октомври
Sorry for Your Loss (Facebook Watch). Недооценената драма за жена – Елизабет Олсен (Elizabeth Olsen) – която е изгубила брачна половинка си и е изпаднала в обезсърчение, се завръща за втори сезон.



2-ри октомври
Almost Family (FOX). Британи Сноу (Brittany Snow) играе млада жена, която научава, че може да е сестра на близо 100 други непознати, защото е разкрито, че татко й доктор по изобилие – в ролята Тимоти Хътън (Timothy Hutton) – в действителност, е дарявал спермата си на доста повече фамилии, в сравнение с би трябвало.

SEAL Team (CBS). Големия състав от екшън драми на CBS започва с третия сезон на SEAL Team.

S.W.A.T. (CBS). S.W.A.T. екипът на Шимър Муур (Shemar Moore), който играе лейтенант Хондо Харелсън, би трябвало да позволи още няколко високорискови и високооктанови закононарушения в новият, трети сезон на сериала.

4-ти октомври
The Blacklist (NBC). Седми и може би финален сезон за героя на Джеймс Спейдър (James Spader) Ред Редингтън.

Big Mouth (Netflix). Любимата некомфортна – и непосредствено казано скандална – анимационна комедия се завръща. Сезон 3 от сериала на Ник Крол (Nick Kroll) се концентрира върху това какво съставлява пубертета в цифровата епоха, а Али Уонг (Ali Wong) се причислява към актьорския състав като нов седмокласник.

Goliath (Amazon Prime). Били Боб Торнтън (Billy Bob Thornton) съвсем извънредно се е посветил на юридическата драма Goliath. С трети сезон, не се съмняваме, че артиста още веднъж ще е измежду централните имена на идващите награди Еми и Златен глобус.



Peaky Blinders (Netflix). Гангстерския сериал на Стивън Найт (Steven Knight), с присъединяване на Килиън Мърфи (Cillian Murphy) и Том Харди (Tom Hardy) дебютира в края на август за BBC One. От 4-ти октомври всички епизоди на 5-ти сезон ще са налични през Netflix. Апропо, шести и седми сезон, към този момент са доказани.



Raising Dion (Netflix). Базиран на едноименните комикси на Денис Лиу (Dennis Liu), тази нова научнофантастична поредност се концентрира върху самотна майка, която е тотално объркана, откакто дребният й наследник стартира да развива специфични сили. Участват Алиша Уейнрайт (Alisha Wainwright) и Майкъл Б. Джордан (Michael B. Jordan).



6-ти октомври
Batwoman (The CW). Руби Роуз (Ruby Rose) ще се намъкне в именитият прилепски костюм, до момента в който влиза в ролята на първия по рода си екранен лесбийски супергерой.

Get Shorty (Epix). Гангстерът трансформирал се в холивудски продуцент – в ролята Крис О " Доуд (Chris O " Dowd) с сътрудник Рей Романо (Ray Ramono) – навлиза в третият си сезон. Този сезон ще е единствено 7 епизода и има огромна възможност да е последният.

Kids Say the Darndest Things (ABC). Класическото риалити шоу ще бъде рестартирано и ще е с присъединяване на Тифани Хадиш (Tiffany Haddish) като новият водещ, който ще води диалози с деца.

Madam Secretary (CBS). Madam Secretary завършва с шестия си и финален сезон тази есен.

Mr. Robot (USA Network). Хакерският сериал, който изстреля Рами Малек (Rami Malek) към звездния хоризонт преди оскаровата му роля в Bohemian Rhapsody, завършва с четвъртият си сезон. Следващият план на Сам Исмаил (Sam Esmail) – основателят на Mr. Robot – се споделя Briarpatch и е антология, трагичен сериал, който ще дебютира по някое време следващата година.



Press (PBS). Драма за лондонската вестникарска промишленост с присъединяване на Шарлот Райли (Charlotte Riley) и Бен Чаплин (Ben Chaplin).

The Walking Dead (AMC). Дни преди премиерата на 10-ти сезон AMC оповестиха 11-ти – в него ще забележим завръщането на Лоурън Коан (Lauren Cohan) в ролята на Маги. Същевременно стана ясно, че напролет на 2020-та ще е премиерата на вторият спиноф сериал (след Fear The Walking Dead, който към този момент беше възобновен за шести сезон), чието име към момента не е ясно. Напомняме и че чакаме три пълнометражни кино лентата с основен воин Рик Граймс.



7-ми октомври
All American (The CW). Сезон 2 на сериала основан на ранните години на играча по американски футбол Спенсър Пейсингър (Spencer Paysinger), който след това ще стане една от водещите фигури на NFL.

Black Lightning (The CW). Трети сезон за чернокожият супергерой.

Primal (Adult Swim). От основателят на Samurai Jack идва нов анимационен сериал за пещерен човек и връзката му с динозавър. Имайте поради, че одобряват цялото праисторическо нещо доста насериозно, което значи, че няма да има никакъв разговор.



8-ми октомври
The Flash (The CW). Бари Алън ще бъде Светкавицата за шести сезон. Предвид непрекъснато падащите рейтинги, това може и да е последният сезон.

9-ти октомври
Nancy Drew (The CW). Класическият детски персонаж Нанси Дрю е приспособен в голям брой форми през годините, а в този момент идва като нов сериал продуциран от The CW, сходно на Riverdale. Създаден в модерна конюнктура, сезон 1 вижда амбициозната госпожица да проверява ликвидиране, на което тя самата е била свидетел.



Riverdale (The CW). Тийнейджърската драма (по комиксите на Archie Comics) може да продължи да става все по-ужасяваща, само че Бети, Вероника, Арчи и бандата, към този момент са се занимавали с култисти, затворнически банди и екзорсизъм в дребния си град... и несъмнено има още зло, с което да се разправят в сезон 4.

10-ти октомври
Legacies (The CW). Vampire Diaries завърши, само че неговият правоприемник Legacies, фокусиран върху свръхестествената школа, решително навлиза във втория си сезон.

Supernatural (The CW). След 15 сезона и общо 327 епизода известният сериал за двама братя, които ловят чудовища завършва.

11-ти октомври
Are You Afraid of the Dark? (Nickelodeon). Nickelodeon съживяват в три елементи известният детски сериал от 90-те години на предишния век, който е мощно инспириран от Twilight Zone.



The Birch (Facebook Watch). Нов хорър сериал инспириран от едноименния късометражен филм, разказващ за тинейджър, който се сприятелява с страшилище.



Charmed (The CW). Сестрите вещици са подготвени да се изправят против нови тъмни сили във втори сезон на следващата рестартирана поредност.

Dynasty (The CW). Сапунената драма за заможното семейство Carrington навлиза в третия си сезон.

El Camino: A Breaking Bad Movie (Netflix). Дългоочакваният и от дълго време спекулиран пълнометражен филм по Breaking Bad най-сетне идва! Действието ще е фокусирано върху емблематичния воин на Арън Пол (Aaron Paul) Джеси Пинкман и това, което се случва малко след последния епизод на сериала.



Insatiable (Netflix). Това е един от най-проблематичните и спорни сериали на Netflix, в който момиче изгубило забележителна част от тежестта си, е по пътя на брутално възмездие против съучениците си, които в предишното са й се подигравали. Е, Insatiable се завръща за втори сезон.



14-ти октомври
Letterkenny (Hulu). Тази известна комедия, разположена в малко градче в Канада, откри своя нов дом за седмия си сезон при Hulu. Хуморът е характерен и чудноват на моменти, само че Letterkenny е един от най-недооценените комедиини сериали през последните години.



15-ти октомври
Arrow (The CW). Осми и финален сезон за Green Arrow. Този сезон ще се състои от единствено 10 епизода.

The Purge (USA Network). Сериалът приспособен не-толкова-успешно от едноименните филми ще има втори сезон. Надяваме се да е по-качествен от първия.

Treadstone (USA Network). Спиноф сериал инспириран от филмите Bourne. Treadstone ще се концентрира върху произхода и ранните дни на програмата за обучаване на елитни наемни убийци.



16-ти октомври
Impulse (YouTube). Сезон 2 на научнофантастичната поредност на YouTube за тийнейджърка с телекинетични качества, която схваща, че силите й засягат хората към нея.

Limetown (Facebook Watch). В този нов трилър сериал взе участие Джесика Бийл (Jessica Biel) като журналистка, отразяваща историята за мистериозното изгубване на стотици хора от изследователска база.



18-ти октомври
Living With Yourself (Netflix). Пол Ръд (Paul Rudd) взе участие в този научнофантастичен комедиен сериал за човек, който се подлага на необичайно експерментално лекуване за самоусъвършенстване, което завършва когато случайно заменя себе си с нова и усъвършенствана версия.



Looking for Alaska (Hulu). Този план извървя дълъг път до момента в който най-сетне бъде осъществен от Hulu. Базиран е на едноименния разказ на Джон Грийни (John Greene). Историята следва студент първокурсник (Чарли Плъмър – Charlie Plummer), който се влюбва в странната госпожица Аляска (Кристин Фрозет – Kristine Froseth).



Modern Love (Amazon Prime). Джон Карни (John Carney) – индивидът зад Sing Street, Once – приспособява едноименната графа на New York Times за разнообразни любовни истории в антологичен формат. Всеки епизод се концентрира върху към този момент оповестена история от рубриката, а присъединяване взимат звездни гении, като Тина Фей (Tina Fey), Дев Пател (Dev Patel), Ан Хатауей (Anne Hathaway) и доста други.



20-ти октомври
Leavenworth (Starz). Документална поредност в пет елементи, която ще обърне внимание на спорните военни закононарушения на Клинт Лоранс (Clint Lorance), който сега се пробва да анулира присъдата си за убийството на трима цивилни жители в Афганистан.

Watchmen (HBO). Деймън Линделоф (Damon Lindelof) – The Leftovers, Lost – се е нагърбил да приспособява сай-фай комикса на Алън Мур (Alan Moore) за дребния екран. Интересното е, че няма да приспособява буквално 12-те броя, а ще ремиксира историята от комиксите с нов материал.



21-ви октомври
Catherine the Great (HBO). Хелън Мирън (Helen Mirren) влиза в ролята на Екатерина Велика, съветската императрица, която е управлявала през втората половина на 18-ти век и донесла златната епоха за Русия.



23-ти октомври
Castle Rock (Hulu). Сериалът антология на Hulu, въодушевен от известните герои на Стивън Кинг (Stephen King), най-сетне се завръща за втори сезон, като този път включва нови членове на актьорския състав, като Лизи Каплан (Lizzy Caplan), която ще влезе в ролята на Ани Уилкс (от Misery) и звездата от кино лентата Eighth Grade Елси Фишър (Elsie Fisher), в ролята на дъщерята на Ани.



24-ти октомври
Daybreak (Netflix). Пост-апокалиптична черна комедия за младежи, в люта борба за живота си, откакто нуклеарен гърмеж съвсем унищожава света и принуждава всички оживели да преминат в режим на яростно оцеляване. Поредицата ще следва на първо място 17-годишен отшелник, който търси изгубената си другарка.



25-ти октомври
BoJack Horseman (Netflix). Любимият на мнозина анимационен сериал за някогашната ситком звезда (кон), която е постоянно депресирана, завършва с шестия си сезон. Сезонът ще бъде разграничен на две елементи от по осем епизода – първата ще се появи през октомври, а втората по някое време през януари 2020-та година.



The Kominsky Method (Netflix). Санди Комински (в ролята Майкъл Дъглас – Michael Douglas) наподобява има още няколко импровизации за преподаване. Вторият сезон на шоуто беше неминуем, имайки поради изненадващата му популярност на миналогодишните награди Еми.



27-ми октомври
Mrs. Fletcher (HBO). Катрин Хан (Kathryn Hahn) взе участие в тази комедия, приспособена от романа на Том Перота (Tom Perrotta) за жена, която получава неизвестен текст, наричащ я " MILF ". Това известие се оказва повратно и я запраща по спиралата на лудешко полово премеждие.



Silicon Valley (HBO). Шести и финален сезон за гийковете от силициевата котловина. Финалът ще се състои от седем епизода.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР