Навлизаме в ерата, в която по-голямата част от днешната покупателна

...
Навлизаме в ерата, в която по-голямата част от днешната покупателна
Коментари Харесай

Без видео не може!

Навлизаме в ерата, в която по-голямата част от днешната покупателна дарба е в ръцете на цифровите генерации и това е знак, че видеото към този момент не е просто съставен елемент на вашата маркетингова тактика. Това е централният дирек, към който се върти ангажираността на потребителите. Видеото се е вплело в самата тъкан на живота на потребителите, оказвайки въздействие върху техните желания за учене, процесите на взимане на решения и в последна сметка върху държанието им при покупка.

За експертите по маркетинг прекосяването към настройка преди всичко за видеото е от значително значение за марките да се свържат с аудиторията си, с цел да подтикват приходите и ангажираността. Тъй като 58% от потребителите разчитат на продуктови видеоклипове, с цел да вземат решения за покупка, значимостта на видеото в пътя към покупката не може да бъде подценена.

„ Силата на видеото на днешния пазар не може да бъде надценена – това е призмата, през която потребителите гледат, правят оценка и се свързват с марките. От този миг нататък търговците би трябвало да мислят първо за видеото “, казва Винсент Янг, основен изпълнителен шеф, Firework. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР