Навлизаме стремглаво в третата Covid-19 вълна в България и докато

...
Навлизаме стремглаво в третата Covid-19 вълна в България и докато
Коментари Харесай

3 филма, които ни вдъхновяват да бъдем по-добри родители

Навлизаме стремително в третата Covid-19 вълна в България и до момента в който се борим с хоумофиса, отдалеченото образование и постоянно отрупаната със съдове мивка… е време да откраднем и частичка време, с цел да си напомним какво ни кара да бъдем щастливи – фамилията.

Днес ви представяме нашата селекция от типичен филми, които не стопират да ни въодушевяват с безкрайната си мъдрост и упътвания, или пък комично ни демонстрират какво да не вършим, що се отнася до възпитанието на нашите деца. Едно обаче е несъмнено – първите седем години от нашия живот си остават най-важни, без значение от всичко.

А след селекцията ни ще разберете повече и за една значима самодейност, която всеки може да поддържа съгласно опциите си, с цел да помогне на доста дечица да изживеят детството, което заслужават...  

" Виж кой приказва "

Ако в никакъв случай не сте гледали този филм преди да станете родители, най-вероятно не сте си представяли какво би споделило бебето ви, когато го храните, преобувате или просто гледате телевизия. " Виж кой приказва "  беляза цяло потомство като сподели нещо доста простичкo, а точно че всеки от нас има глас и заслужава да го употребява и да бъде чут.



" Мисис Даутфайър "

Всяко дете обожава този филм, даже и тези, които от дълго време са пълнолетни. Няма нищо по-истинско от желанието на един татко да бъде покрай своите деца. А когато намесим и щипка комизъм, то тогава имаме обезпечено развлечение с добра поука. Готови сме на всичко за хората, които обичаме.



" Родители "

Тази истинска комедия за актуалния живот и безконечните отговорности към развъждането на деца отваря очите ни за тестванията на родителството от разнообразни гледни точки. Стане ли дума и за разнообразните взаимоотношения в едно огромно семейство обаче, нещата стават даже по-интересни. Родителството е баланс.



Е, забелязвате ли наклонността във филмите, които изредихме? Неслучайно отбелязахме смисъла на първите седем. Това е времето, от нашия живот, което посвещаваме напълно на обучение и игра. Повярвайте ни, играта е доста повече от късмет за развлечение. Тя е много сериозна част от развиването и здравето на всеки човек, даже и родителите. От залъгалките до класическата гоненица,
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР