Навлезе нова мода в снимането при звездите. Да се вижда

...
Навлезе нова мода в снимането при звездите. Да се вижда
Коментари Харесай

Топ 8 на звездите, които си заснеха и показаха дупетата в социалните мрежи

Навлезе нова мода в снимането при звездите. Да се вижда лицето на дамата към този момент не е толкоз значимо, нито дали е с хубава прическа или добре нагримирана. Стига да има плътно дупе и да го извади на показ в интернет, разбра HotArena.

ВИПаджийките се нуждаят от този трик, с цел да поддържат стандарта и славата си. А елементарните девойки им подражават и става същинска фикс идея. Ето кои родни звезди не се срамят от голотата и обичат да демонстрират задните си елементи пред целия свят, писа „ Шоу “.

Гери-Никол е на върха в класацията. Дори като й чуеш името, неотложно го асоциираш с огромната й дупара, която даже певицата възпя. Бразилската задна част на варненката е тематика №1 откогато изгря звездата й на сцената. Лолитката залага на секс имиджа съвсем във всеки един неин кадър, който е споделила в мрежата.

След нея е културистката Биляна Йотовска – нейният гъз е считан за пример. Фитнес-маниачката не стопира да показва стегнатата си фигура, като най-често подчертава върху Д-то си.

Дупето на Николета Лозанова е топ 3. За нея няма значение, че не е най-отгоре в това класиране, защото към момента е примата в това да трансформира името си в марка, което да работи за нея и й изкарва пари. Тя е и царицата на провокацията, а почитателите й се радват еднообразно на всяка част от тялото й. Спекулира се много по тематиката дали е преправяла барабанчето си, като се залага на версията, че му е поставила подплънки.

Камелия е четвърта, а това е същински авторитет за нея, имайки поради, че е в ранглиста с участнички, които са с от 10 до 20 години по-млади от нея. Тя се пусна по изрязан бански, който идеално акцентира стегнатото й тяло. 47-годишната звезда си остава секссимвол и това е.

Веднага след нея идва ред на Галена , която в последните години залага на обилен гъз. Рядко се надупва пред фотоапаратите, само че когато го направи, фрагментът избива рибата. Тя си направи селфи на Д-то на отмора в Санторини, върху хамак, по бански. И за нея се приказва, че е лягала под ножа, с цел да се снабди с това сочно дупе.

Залязващата пайнерка Райна сподели по какъв начин наподобява в бански с прашка в Пунта Кана в Доминикана.

Плеймейтката Ася Капчикова  си се пусна чисто гола във фотосесия предходната година, откакто смъкна 10-те кила, качени във „ Фермата “. Моделката се трансформира във фитнес-маниачка, само че пък си струваше. Днес тя има едно от най-секси дупетата при българските ВИП хубавици.

8-мото място е заето от … мъж. Ексцентричният Азис също не се посвени да заголи задни елементи. След като отслабна и се стегна, първото нещо, което направи е да покаже прелестите си без висящите сланини и паласки… Той се пусна чисто гол от Миконос.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР