Навлезе без видима причина в насрещното платно. Първо помете три

...
Навлезе без видима причина в насрещното платно. Първо помете три
Коментари Харесай

Иван Костов оставил 3 трупа в насрещното

Навлезе без забележима причина в насрещното платно. Първо опустоши три знака, а по-късно се вряза в тойотата, в която пътуваха мъж и три дами.

Това описа в пловдивския областен Красимир Кедев, очевидец на кървавия случай, породен от Иван Костов, лишил три човешки живота. Зловещата злополука стана на 5 май 2019 година и в нея починаха водачът Стоян Гечков, брачната половинка му Роза и Вергиния Чаушева. С тежки контузии на двата крайници и едната ръка остана Янка Гечкова. Четиримата пътували за женитба от Пловдив към Асеновград.
Подсъдимият слушаше свидетелските показания с наведена глава и от самото начало мълчеше. Когато арбитър Иван Минчев му задавеше въпроси, отговаряше единствено с " да " или " не ".
Според очевидеца Кедев, който карал зад джипа на Костов, при конфликта не е имало други коли. Иначе е можела нещастието да бъде още по-голяма.
" Не знам дали е задремал, дали е изгубил централизация или му е станало неприятно ", добави той.
" Времето беше изсъхнало. Спомням си, че от моята лента се чу мощен тресък. Шофьорът в тойотата нямаше признаци на живот. От терзание се прибрах в автомобила си и се обадих на 112”, описа Веселин Стоянов, различен очевидец на кървавата баня.
Пристигналите на място пожарникари Запрян Доникян, Иван Ангелов и Янко Ботев от Асеновград обясниха, че щом стигнали до блъснатите коли, видели мъж да лежи до Тойотата и жена на задната седалка, на която медиците помагали. Отрязали покрива, по-късно обърнали автомобила и траяли да режат, с цел да извадят брачната половинка на водача, затисната на предната седалка. Дошъл и екип от Пловдив. Когато завършили и имали опция да изкарат дамата от колата ковчег, тя към този момент била умряла.
" Тя беше с подложен колан ", изясни Ботев.
Когато служителите на реда Костадин Станчев и Димитър Запрянов от ръководството в Асеновград пристигнали, видели водача на тойотата оцапан с кръв, а дамата на предната седалка към момента дишала. Станчев разговарял с Гечков, който към момента бил в схващане и обяснил, че джипът, който ги блъснал, се е движил против тях и внезапно трансформирал посоката си.
Следващото съвещание продължава с с разпит на очевидци и чуване на движимости лица.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР