Навикът ни да гледаме в екрана не е уместен в

...
Навикът ни да гледаме в екрана не е уместен в
Коментари Харесай

Случаите, в които трябва да зарежем смартфона

Навикът ни да гледаме в екрана не е подходящ в доста обстановки

Има доста мигове в живота ни, които е по-добре да споделим с околните, в сравнение с с телефона си

Повечето хора са мощно привързани към смарт телефони те си и непрестанно ревизира т входящите вести. Дори и когато няма вести, ние сме развили навика да се взираме постоянно в смарт телефона си и да отваряме обичано приложение в търсене на нещо ново.

Уви, това не постоянно е целесъобразно, нито пък обичайно. Мнозина знаят по кое време да оставят на назад във времето смарт телефона си, само че други нарушават етикета. Ето кои са някои от неуместните обстановки.

Не гледайте в смарт телефона, когато сте на жадувана среща

След като организирате сантиментална вечер с прелестен човек, не трябва да се разсейвате от смарт телефона си. Можете да пренебрегнете това предписание, в случай че сте в компанията на близки другари. В този случай никой няма да си мисли нещо неприятно за вас, в случай че се отклоните за малко от компанията. Но когато сте уединено с човек, покажете му почитание. Той е тук поради вас и вие – поради него.

Оставете на мира смарт телефона в киното

Ако сте в киносалона, първо изключете звука, защото сигналите от него ще ви пречат да гледате кино лентата. Освен това взирането в светещия екран на смарт телефона в тъмната зала на киното също не е прелестно. Просто го оставете в джоба си или в чантата за цялата прожекция. Насладете се на кино лентата и по-късно погледнете смарт телефона. Правете каквото желаете, до момента в който текат рекламите преди кино лентата, само че премахнете смарт телефона незабавно щом филмът стартира.
още по тематиката
Не говорете по смарт телефона при делова среща

Имате настоятелен въпрос, който би трябвало да решите на бизнес среща? Решавайте го и в случай че не се нуждаете за това от вашия смарт телефон, оставете го настрани. Иначе рискувате да изпаднете в обстановка, сходна на тази да четете вестник и да решавате кръстословица по време на бизнес диалог.

Не се хващайте за смарт телефона на заравяне

Това е значимо, просто не го правете. Покажете почитание към всички.

Забравете за смарт телефона по време на концерти и спортни събития

Най-вероятно няма да попречите на никого, в случай че говорите по смарт телефона на концерт или футболен мач. Всеки ще ви разбере, в случай че желаете да извършите фотография. Абсолютно никой няма да ви осъди, в случай че гледате в телефона си от самото начало, само че за това ли платихте скъпия билет и отидохте на събитието?

Не използвайте смарт телефона, в случай че желаете внимание от околните

Когато жена ви е на процедура с ултразвук, с цел да види за първи път детето си, по-добре да не разваляйте този миг. Или когато брачният партньор ви желае да покаже какъв брой сполучливо е окачил къщурка за птици, не разваляйте настроението му, като гледате в телефона. Има доста сходни мигове и е по-добре да ги споделите с околните, които разчитат на вашето внимание, в сравнение с с телефона си.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР