Навързаха Тръмп, Клинтън, принц Андрю, Максуел и дори Стивън Хокинг

...
Навързаха Тръмп, Клинтън, принц Андрю, Максуел и дори Стивън Хокинг
Коментари Харесай

Боинг “Лолита Експрес” возил сексробини до гнездото на разврата на милиардера Епстайн

Навързаха Тръмп, Клинтън, принц Андрю, Максуел и даже Стивън Хокинг с педофилския остров

Мистериозната гибел на милиардер педофил с доста дебели и високопоставени връзки скандализира Съединени американски щати. Финансистът Джефри Епстайн, който постоянно свиквал развратни вечеринки с принцове и президенти в гигантското си имение, изненадващо се обеси в килия със непоколебим режим.

Плъзнаха клюки, че Епстайн е погубен поради свои грехове от предишното по поръчка или най-малко със знанието на високопоставените си другари, измежду които президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, някогашният държавен глава Бил Клинтън и английският принц Андрю.

Малко преди милиардерът да поеме мирис за последно, управлението на пандиза ненадейно смъква специфичното наблюдаване на Епстайн, което му било наложено точно поради негов предходен опит за самоубийство. Кой има изгода от гибелта на милиардера и

чии мръсни секрети

той в никакъв случай няма

да разкрие?

66-годишният паралия бе открит обесен в 6,30 ч сутринта на 10 август. В килията му нямало видеонаблюдение. Без пояснения жителят на прилежащата килия бил изместен по-надалеч единствено ден по-рано. Освен това надзирателите работели изключително за следващ ден и макар условията не обикаляли на всеки 30 мин.

Джефри Епстайн в действителност знаеше прекалено много. Педофилът основава цяла конструкция, която вербува малолетни девойки да стават проститутки или да забавляват гостите на обилните развратни купони, които провежда в първокласните си парцели.

От правосъдните документи, които по необичайно съвпадане бяха оповестени тъкмо в деня на гибелта на Епстайн, излиза наяве, че финансистът е нещо като доста безценен сводник. В листата на познати и клиенти на милиардера влизат някогашният губернатор на Ню Мексико Бил Ричардсън, екссенаторът Джордж Мичъл, притежателят на марката долни дрехи на “Виктория сикретс ” Лесли Уекснър, членове на английското кралско семейство и даже физикът Стивън Хокинг.

Гнездо на разврата става имението на Епстайн в Горен Ийст Сайд на нюйоркския Манхатън, чиято повърхност е 4500 кв. м. Луксозният парцел се прави оценка на Щатски долар 77 млн.

Партитата, които продължавали с дни, пък се провеждали на остров Литъл Сейнт Джеймс в Карибско море.

Гостите и девойките, които щели да ги обслужват по време на оргиите, летели до такава степен с частен “Боинг 727 ”, станал прочут като “Лолита Експрес ”. Според регистъра на самолета

Бил Клинтън се е

возил на него 26 пъти

Част от сексробините били транспортирани на групи с първокласната яхта “Лейди Гислейн ”, явно кръстена на дъщерята на приятеля му Робърт Максуел, бивш другар на Тодор Живков (повече за българската връзка - в карето).

66-годишният наказан педофил няма висше обучение. В средата на 70-те година, до момента в който бил преподавател по математика и физика в частно учебно заведение в Ню Йорк, родител на негов възпитаник му предложил работа на Уолстрийт. Епстайн бързо се издига до финансов консултант на най-богатите.

Не след дълго учителят, трансформирал се във финансов гуру, стартира да живее в охолния свят на отбраното общество. Разполага с вила на Палм Бийч, ранчо в Ню Мексико, апартамент в Париж, остров в Карибско море и най-голямото частно жилище в Ню Йорк.

Паважът пред дома

му е единственият,

който не замръзва

в целия Ню Йорк

- тъй като е с отопление.

По време на претърсването на дома на Епстайн в Манхатън управляващите намерили заключен сейф. В него били скрити диаманти, голямо количество пари в брой и подправен паспорт, в който Епстайн е с друго име и показан като гражданин на Саудитска Арабия. В сейфа били открити и подредени по азбучен ред папки с голи фотоси на девойките, станали жертва на милионера.

Ексцентричен портрет на някогашния президент на Съединени американски щати Бил Клинтън с рокля също украсява имението в Манхатън. На картината Клинтън театралничи в Овалния кабинет, носи червени обувки на висок ток и е със синя рокля - сходна на тази на Моника Люински. Картината със заглавие “Искам те ” е рисувана от художника Петрина Раян-Клайд. Не е ясно дали Епстайн е купил оригинала, или си е окачил копие.

Покойният финансист

притежаваше

15 скъпи коли

и два самолета

“Гълфстрийм ”. По сметките му има минимум половин милиард $.

Частният парадайс на Епстайн се намира източно от остров Сейнт Томас - един от най-популярните от Американските Вирджински острови. Стопанинът му го наричал “Литъл Сейнт Джефрис ”, до момента в който локалните му дали други прякори - “Островът на педофилите ” и “Островът на оргиите ”. На един от хълмовете на покритото с палми райско кътче се издига наподобяваща на палат сграда, боядисана в бяло и синьо, над която се вее американското знаме.

Епстайн купува островчето през 1998-а за Щатски долар 7,95 млн., след което прокарва пътища, сади голям брой 12-метрови палми, построява няколко вили и наподобяваща на храм сграда, покрита с обагрен в злато купол.

Според обвиняването огромна част от

оргиите с

тийнейджърки

ставали в

самобитния храм

на острова. Позлатеният купол обаче бе отвеян от урагана Ирма през 2017 година В него имало звукоизолирана стая за разтривки и подземие.

Бивш чиновник, поискал анонимност, споделя, че Епстайн имал 5 лодки, в това число огромен ферибот, с който всеки ден транспортирал до 200 служащи от Сейнт Томас до имението си. Мъжът споделя, че измежду тях постоянно имало млади девойки, които обаче приличали на 18-годишни.

Подчинените на Епстайн разказват почивките на господаря си като нещо, наподобяващо на дзен терапия. Богаташът бродел гол до кръста, облечен в къси панталони и с джапанки, а музика като за медитация струяла на всички места. На басейна се излежавали дами без бански костюми. Желязно предписание на работодателя било в никакъв случай никой от личния състав да не попада в полезрението му.

Друга чудноватост на Епстайн бил ползата му към пиратските съкровища. Милиардерът плащал по Щатски долар 100 за бутилка от ром, Щатски долар 1000 за здрава паница и Щатски долар 500 за счупена, само че в случай че била непокътната повече от половината.

Педофилът имал необикновена фантазия - да прочисти човешката раса с ДНК посредством оплождане на дами в голямото му ранчо в Ню Мексико, споделя Ем Ес Ен.

Визията на Епстайн отразява дългогодишното му въодушевление по така наречен трансхуманизъм - концепция за възстановяване на човешката популация посредством технологии като генно инженерство и изкуствен интелект.

Използвайки своите връзки и харизма, мултимилионерът се внедрява в елита на научните среди в Съединени американски щати. Привлича редица изтъкнати учени, измежду които носителя на Нобелова премия за физика Мъри Гел-Ман, разкрил кварка, теоретичния физик Стивън Хокинг, палеонтолога и постепенен биолог Стивън Джей Гулд, невролога Оливър Сакс, молекулярния инженер Джордж М. Чърч, работещ за идентифициране на гени, които биха могли да бъдат изменени, и теоретичния физик Франк Вилчек, също нобелов лауреат.

Групата се събирала в имението в Манхатън. Там шампанско “Дом Периньон ” и скъпи виновност се леели на стомах, макар че самият Епстайн не пиел. Той бил и хазаин на обеди в програмата на университета “Харвард ” за еволюционна динамичност, която персонално стартирал с подаяние от 6,5 милиона $.

Други учени участвали на конференции, спонсорирани от Епстайн, на Вирджинските острови и били посетители на частния му остров там.

Стивън Хокинг бил

видян да се

качва в подводница,

която Епстайн наел

Влиятелният финансист бе задържан при започване на юли след нов обзор на в миналото защитаваното в загадка съглашение, което Епстайн подписва през 2008 година с тогавашния прокурор на Маями Алекзандър Акоста. Тогава богаташът се призна за отговорен пред съда във Флорида по обвинявания, че подтиквал и доставял за проституция минимум 40 девойки на възраст под 18 години. Споразумението постави завършек на следствие, което можеше да докара до пожизнен затвор за Епстайн. Вместо това той бе наказан на 13 месеца затвор и трябваше да заплати компенсации на десетки от тогавашните си жертви. През февруари т.г. обаче министерството на правораздаването на Съединени американски щати стартира следствие на договорката, а арбитър от Флорида постанови, че федералните прокурори нарушили закона, като не са уведомили жертвите на Епстайн за съглашението.

След като се издига до президент на Съединени американски щати, Тръмп назначава за собствен министър на труда не кого да е, а точно някогашния към този момент прокурор Алекзандър Акоста. След възобновеното следствие Акоста трябваше да подаде оставка на фона на обвиняванията, че е оставил педофила да се измъкне.

Тръмп твърди, че едвам познава финансиста. Американската тв Ен Би Си обаче откри в архивите си видео от 1992 година от клуба на Тръмп в Палм Бийч, Флорида. На празненството

Тръмп и Епстайн

разискват дамите,

които танцуват

пред тях

В деня на гибелта на Епстайн съдът популяризира над 2000 стр. от обвинителния акт. Най-подробни са показанията на американката Вирджиния Робъртс, която в този момент е на 34 години, живее в Австралия, омъжена и майка на 3 деца.

Тя споделя, че богаташът я държал в плен като сексробиня през 1999 година Именно Гислейн Максуел наредила на 15-годишната тогава госпожица да прави секс с най-малко 5-6 известни мъже, в това число със сина на кралица Елизабет II - английския принц Андрю. “Като дребна бях заставена да бъда полова робиня на принц Андрю. Между 1999 година и 2002 година с мен и голям брой други малолетни девойки се правиха оргии ”, декларира Робъртс и добавя, че ФБР е прикривало милионера и авторитетните му другари.

Принцът спал с малолетното момиче три пъти - в Лондон, Ню Йорк и на Карибите. Бъкингамският замък няколко пъти изрично отхвърли обвиняванията.

В мрежата обаче плъзна фотография, на която 17-годишната Вирджиния е дружно с принц Андрю - той я е прегърнал през кръста. Снимката била направена в лондонската къща на Гислейн Максуел, която се вижда усмихната на заден декор.

“На 14-годишна възраст бях полово измъчвана от Епстайн.

Още имах брекети

по зъбите,

когато дружно с доста други девойки бяхме водени в имението му ”, разкрива друга от жертвите, Кортни Уайлд.

От документите на делото излиза наяве, че минимум 40 малолетни девойки са били водени в имението на Епстайн за секс, интимни разтривки или снимане на голи фотоси. В обвиняването се твърди още, че жертва на трафик на хора станали стотици, може би даже хиляди малолетни девойки.

Дъщерята на Робърт

Максуел, приятел

на Живков, обучавала

девойките на сексигри

Ключова роля в издевателствата на Джефри Епстайн изиграва британката Гислейн Максуел. Тя е щерка на мистериозно починалия на яхтата си милиардер Робърт Максуел, в миналото другар на Тодор Живков.

57-годишната щерка, известна най-много с фамозния си генезис, се сприятелява с Джефри Епстайн след къса връзка с него през 1992 година Оттогава в продължение на години издирвала за неговите потребности млади девойки, които обучавала на полови умения.

Гислейн е едно от осемте деца на британско-еврейския медиен магнат Робърт Максуел, който през 1991 година умира при мистериозни условия на яхтата си. Той нееднократно посещава България през 80-те години и бе другар на Тодор Живков.

Максуел става и консултант на премиера Андрей Луканов след 10 ноември 1989 година Двамата се срещат 8 седмици преди милиардерът да “падне ” от яхтата си покрай Канарските острови на 3 ноември 1991 година

Официалната версия е, че рухването е станало инцидентно и по нехайство. По-популярната версия е, че Максуел е бил погубен, защото е забъркан в разнообразни интервенции на тайните служби на Англия, Русия и Израел. Така счита и щерка му Гислейн.

Веднага след гибелта му Гислейн отива на мястото, с цел да се запознае с документите и записките от следствието. “Той не се е самоубил. Това просто не е в сходство с неговия темперамент. Мисля, че е погубен ”, разяснява тя през 1997 година
Джефри Епстайн и Гислейн Максуел

Към момента на гибелта си Робърт Максуел е заседнал в задължения и по тази причина протегнал ръка на пенсионния фонд на чиновниците си. След гибелта на татко си Гислейн Максуел отпътува за Съединени американски щати, с цел да се измъкне от английската жълта преса.

Според разнообразни изявления тя живее в апартамент с аспект към Сентръл парк. В същото време има и офис за недвижими парцели на Медисън Авеню. Твърди се, че Гислейн още тогава основава връзки с дъщерята на Тръмп - Иванка. За малко време тя става извънредно познато лице в американския хайлайф. Гислейн изиграва и водеща роля за акцията на Хилари Клинтън за президент.

Джефри Епстайн един път нарекъл Гислейн Максуел своя “най-добра другарка ”. Списание “Венити феър ” твърди, че тя е негова дясна ръка и провела огромна част от живота му. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР