Навън вече е по-топло, по-слънчево и по-оптимистично, а това означава

...
Навън вече е по-топло, по-слънчево и по-оптимистично, а това означава
Коментари Харесай

БГ сватбите на 2022 г., за които нямаме търпение!

Навън към този момент е по-топло, по-слънчево и по-оптимистично, а това значи единствено едно - идва сезонът на сватбите! А те тази година ще са по-весели, в сравнение с бяха в последните две години (по обясними причини). 

През сегашния брачен сезон се задават и значително звездни сватби. Ето за кои нямаме самообладание: 

Виж още: 5-те вида хора във фитнеса! Батката, инфлуенсърката и още 

Диона

Певицата сподели " да " на не изключително прочут мъж през февруари. Това се случи из пистите на родните курорти, а някои небрежно написаха, че Диона към този момент била бременна. Що се отнася до сватбата, певицата загатна, че тя ще бъде скоро, само че не конкретизира по кое време. Въпреки това нямаме самообладание да гледаме фотоси.

Теа и Наум

През есента на предходната година инфлуенсърите оповестиха, че най-сетне стягат женитба. Те се сгодиха преди 4 години, а са дружно от 10 година " Време им е ", би споделила някоя баба, само че всички знаем, че събитието ще е чиста условност за инфлуенсърската двойка. 

Виж още: Изненада! Бременната Палома се омъжи в Дубай, купонът - следващата година

Джулиана Гани

Тя по принцип към момента не се е развела с Илиян Найденов, само че даде да се разбере, че с Теодор връзките им са съществени, а на стори го беше попитала даже дали ще има женитба. Нещо повече - Джулката е подготвена за още едно дете.

Преслава

Поп-фолкът не е имал огромна и шумна женитба от тази на Софи Маринова и Гринго, където точно Преслава и половинката ѝ Павел бяха кумове. Ами, време им е! Гледат ни се фотоси!

Виж още: Джендър флуид, небинарен, парасексуален: Как Тихомир стана Мелиса, а след това и Мел? Каква е целта 

Папи Ханс

Така, де, те със Сара Драгулева даже не са сгодени, само че си представяме, че би било супер хипстър събитие. Или нещо бохо на плажа. С две думи - ще е друго!

Изображение: https://www.instagram.com/iampapihans/
https://www.instagram.com/djuliana_gani/
https://www.instagram.com/shopov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР