Навън може и да е облачно и градусите да падат,

...
Навън може и да е облачно и градусите да падат,
Коментари Харесай

Лятото на Тита продължава

Навън може и да е облачно и градусите да падат, само че за Тита към момента е лято... При това горещо. И до момента в който в България хората приветстват началото на есента, певицата се припича някъде отвън рамките на страната ни.

Изпълнителката на "Антилопа " пусна в формалната си Инстаграм страница фотоси, разкриващи "парещи " мигове от почивката, на която се е отдала.

На фрагментите русокоската театралничи по банки с леопардов принт в две елементи, показващ забележителните ѝ форми, а на фона зад нея се редят палмови дръвчета. За да приключи плажната си визия на мистериозната дестинация, на която отдъхва, тя е носи шапка с необятна външна страна и е поставила очила в бъбрековидна форма.

Казват, че най-хубавите мигове са тези, които споделяме с обичаните от нас хора, и явно Тита е на същото мнение, тъй като с нея е половинката ѝ - Виктор.

Преди часове тя показа в обществената мрежа стори, на което до нея е приятелят ѝ, който, както проличава от фотографията, е решил да се изруси и да премине в тима на обичаната си...

Изображенията, които Христина пусна, събраха хиляди лайкове, а почитателите ѝ не стопираха да ѝ вършат похвали.

"Бебката ми ", написа колежката на Тита - Михаела Маринова, която е нейна близка другарка, а в края на месец юли беше измежду гостите на празненството по случай 20-ия рожден ден на дуетната половинка на Криско, който единствено преди дни стана татко.

Източник: Дир.бг
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР