Навън е все по-топло, дните са все по-дълги, а на

...
Навън е все по-топло, дните са все по-дълги, а на
Коментари Харесай

Нов food fest този уикенд в София

Навън е все по-топло, дните са все по-дълги, а на нас ни се желае да прекарваме от ден на ден време на открито. Уикендът е напълно близо и в случай че сме решили да го прекараме в София, ето една добра концепция за оползотворяване на почивните дни.

Модата на уличната храна все по-успешно превзема и България, а нейното разумно продължение са фууд фестовете, които се радват на все по-голям интерес.

Първият Hellmann`s Food Fest ще се организира този уикенд, 15 и 16 юни, в София, на огромната поляна зад музея " Земята и хората ", от 10 до 22 часа.

Във вкусното събитие ще се включат едни от най-известните представители на street food културата у нас - Skaptoburger, Street Chefs, Boom Burgers, Porchetta Bar Food Truck.
 Снимка 428871

Вкусотии са приготвили и от 11 Meats, Pizza Lab, Urban Table и Honu Hawaiian BBQ. На фууд феста ще иамме опцията да опитаме за първи път новите сосове на Hellmann`s.

А положителната храна върви и с положително пиво. За тази част ще се погрижат от Travel Cocktails, които ще забъркват питиета неуморно в двата дни на феста. DJ Skill пък ще гарнира цялото прекарване с музика.

Ако освен похапването, само че и приготвянето на храната ни е пристрастеност, в неделя можем да се включим в едно занимателно предизвикателство. От 16 до 17 часа слагаме престилките и се включваме в стрийт фууд кулинарната борба. Записванията се вършат на място.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР