Навън е студено, вкъщи е топло, а половинката ни чака

...
Навън е студено, вкъщи е топло, а половинката ни чака
Коментари Харесай

Защо да правим повече секс през зимата

Навън е студено, у дома е топло, а половинката ни чака вечер след работа. Нямаме самообладание да се мушнем под завивките и да се отдадем на сладостен сън... или на нещо друго.

Именно студените месеци са тези, през които се прави най-вече секс. И това е изцяло разумно. Ако не сме част от тази статистика, ето няколко аргументи да наваксаме с палавите преживявания, до момента в който на открито вали дъжд и сняг, духа, пада мъгла и изобщо не е за разходки и други прекарвания.

Имунитет

Доказано е от дълго време и неведнъж, че сексът покачва защитните сили на организма. Какво по-добро лекарство среща простуда и грип можем да желаеме?!

Настроение

Освен имунитета, сексът усъвършенства настроението, тъй като се отделят хормони на щастието, когато стигнем върха, а и преди този момент. През студените месеци страдаме от липса на задоволително витамин D, която можем да компенсираме точно в леглото, на топло.

 Снимка 390525

Температура

Каквото и да си приказваме, няма по-добър метод да се стоплим от този да прегърнем обичания човек. А тези обятия и закачки елементарно прерастват в секс. I И ни е едно такова прелестно, топло, уютно. И напълно се разгорещяваме.

Скука

Ще прочетем някоя книга, ще погледаме филм, ще поиграем някоя игра. А за какво не запълним времето, което прекарваме вечер и през уикендите вкъщи с нещо по-полезно и занимателно?

Да, точно през зимата имаме задоволително време да опитвам и да се отдадем един на различен, тъй като е по-малко евентуално да сме изтощени след следващото празненство край басейна или от дълго разходки денем.

 Снимка 390524

Позите

Със сигурност ни се желае тялото ни да остане под завивките, в случай че не сме великодушни откъм отопление на спалнята. А най-хубавата поза от позиция на топлота, улеснение и фамилиарност е " лъжички ". Топлим се един различен и ни е супер. Пък на открито дано си вали...

Бебета

Студените месеци са идеални да се захванем със основаването на потомство. Според учените, тогава възможностите за забременяване се усилват, тъй като сперматозоидите са в по-добро положение, подготвени да оплодят яйцеклетката.

Освен това, бебетата, които са заченати през зимата, имат доста по-малък късмет да развият наднормено тегло.

 Асексуалността и половата дисфункция - когато сексът не е значим
Когато сексът не е значим

Причини доста, резултатът - един

З имен пенис

Е, сперматозоидите може да са супер, само че пенисът не се усеща изключително удобно от ниските температури. Стесняването на кръвоносните съдове води до понижаване на размера му с сред 20 и 50% . Затова би трябвало първо добре да се стоплим, че да няма след това разочаровани.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР