Навън е студено и побеляло, но при нас е топло

...
Навън е студено и побеляло, но при нас е топло
Коментари Харесай

Най-голямото училище в Радомир представи иновативни практики в празнично четене

„ Навън е студено и побеляло, само че при нас е топло и уютно! “, по този начин най-голямото учебно заведение в община Радомир - ОУ „ Христо Смирненски “ посрещна гостите си от ОбУ „ Христо Смирненски “- с. Вакарел. Гостуването е във връзка продан на иновационни практики (мобилности) - шерване на опит на място сред учебните заведения по Националната стратегия „ Иновации в деяние “, оповестиха от школото за.
ОУ „ Христо Смирненски “- град Радомир е съвременно учебно заведение с богат опит и обичаи. То предлага на своите възпитаници висококвалифицирано образование, което се организира в модерно оборудвани класни стаи с мултимедийни проектори, преносими компютри и непрекъснат интернет достъп. Това са част от стъпките, които са подхванати за присъединението на учебното заведение към фамилията на новаторските учебни заведения.
С гостите от ОбУ “Христо Смирненски “- с. Вакарел бе споделена добра процедура на учебната библиотека - празнично четене „ Приказна Коледа “, която се осъществя в учебното заведение за тринадесета година. Учениците от третите класове с класни ръководители Юлия Петрова, Севда Ангелова, Диана Александрова, както и с поддръжката на учебния библиотекар Емилия Богданова, посетиха учениците от първи клас, с цел да ги зарадват с коледни стихчета и песни. Първокласници и посетители следиха драматизация на приказката „ Дядовата ръкавичка – коледна неразбория “ с присъединяване на обичани приказни герои.

Вълнуващи за гостите бяха и предаванията на телевизия „ Смирненски “. Имаше включване на кореспонденти от три знакови места - град Витлеем, студио „ Традиции и традиции “ и студио „ Атлас “, в които младите откриватели споделиха с гостите си до какви открития са стигнали, какво ново са научили за раждането на Младенеца, какви са традициите и обичаите, свързани с християнските празници - Бъдни вечер и Коледа и по какъв начин честват другите нации по света тези вълшебни дни. Водещи на предаванията бяха учителите Галина Методиева, Ирена Евлогиева и Стойка Костова. В студио „ Традиции и традиции “ влязоха коледари, които благословиха всички присъстващи.
Гостуващият екип се срещна и беседва с представители на учебното заведение. Бяха споделени разнообразни хрумвания и усещания от видяното. Директорите показаха удовлетворение от срещата, като насочиха обръщение за ползотворно съдействие. В унисон с идните празници припомниха - положителното съществува и го носим в сърцата си. Време е да го покажем!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР