Навални най-накрая беше убит от Путин днес. Това написа в

...
Навални най-накрая беше убит от Путин днес. Това написа в
Коментари Харесай

Христо Грозев: Путин най-накрая уби Навални

Навални най-сетне беше погубен от Путин през днешния ден. Това написа в обществената мрежа X българският проверяващ публицист Христо Грозев – минути, откакто международните организации оповестиха, че Алексей Навални е мъртъв.

Навални беше токсичен от съветските служби, откакто години наред разкриваше корупционни практики на режима на Путин и околните до него чиновници. Отделът на съветската Федерална работа за осъществяване на наказванията на Ямало-Ненецкия самостоятелен окръг заяви за гибелта на Алексей Навални в колонията, където излежаваше присъда.

Българинът Христо Грозев беше съществена фигура в документалния филм " Навални ", който наблюдава събитията, свързани с отравянето на съветския опозиционер. Грозев разкри, че точно съветските служби стоят зад отравянето на Навални.

Дмитрий Песков, представителят на Кремъл, сподели, че няма информация за аргументите за гибелта на Навални, " медиците би трябвало да я открият ". Путин е бил осведомен за гибелта на Навални, добави Песков.

На уеб страницата на пандиза е оповестено известие, че Навални " се е почувствал зле " след разходка на открито и съвсем незабавно е изгубил схващане. От съветския затвор настояват, че незабавно са повикали здравна помощ, само че лекарите не са съумели да върнат Навални към живота. Причината за гибелта му още се обяснява.

През август 2020 година Навални изпадна в кома след хипотетично отравяне с новичок от съветската Федерална работа за сигурност. Тогава той беше изместен за лекуване в Германия. След като се възвърне, Навални се завърна в Русия, където беше задържан още на летището от съветските служби.

 

Navalny was finally killed by Putin today.
— Christo Grozev (@christogrozev)
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР