Навални и други терористи убиха Владлен Татарски.Това обяви бившият руски

...
Навални и други терористи убиха Владлен Татарски.Това обяви бившият руски
Коментари Харесай

Медведев: Навални и други терористи убиха Татарски

Навални и други терористи убиха Владлен Татарски.

Това разгласи някогашният съветски президент Дмитрий Медведев в канала си в " Телеграм ".

" Тероризмът се завръща по нашите улици, в нашите градове. Но в този момент тези сили се заеха с гнет, в който напълно неотдавна нашите върли западни другари видяха " достойнството и съвестта на епохата ". Противници на " властническия режим ". Безстрашни рицари на справедливостта и битката с корупцията ".

Медведев отсича, че " маските са свалени ".

" Ето го " цветът " на извънсистемната ни съпротива - води война с народа си, взривява и убива. Тези копелета освен намерено желаят провалянето на Русия и гибелта на нашата татковина, само че в този момент и екзекутират свои сънародници. На креативната му среща е погубен невъоръжен публицист и са ранени няколко десетки почтени фенове ". Те стреляха по кола с деца, които отиваха на учебно заведение в селото. Взривиха кола с журналистка и академик в нея. Кръгът на историята е затворен ".

Медведев възроптава против " по този начин наречената ни непримирима съпротива, която към този момент няколко години води война против личната си страна с дейната поддръжка на Запада, където се вършат помпозни филми за нея, награждават се с тенденциозни награди ".

" Всички тези смрадливи ФБК и МБХ-медии, Навални, Волков, Пономарев, Ходорковски и други се трансфораха в елементарни терористи и убийци. Те сладострастно се любуват на гледката на кръвта на съветски жители. Те раздуват ноздри от неспокойствие при типа на ранени и осакатени тела. Те правдиво се заклеха във честност към мрака и терора, дружно с убийците на родния им киевски нацистки режим ".

Ето и съветът на някогашния президент - " не преговаряйте с терористи ".

" Тях ги изтребват като гневни кучета, от устата им тече отровна слюнка. Без спомагателни помпозни думи. Веднага щом се появи опция. Дори от време на време да отнеме години. Прошката и състраданието са неприложими за тях. Това е най-висшата правдивост ".

Военният пропагандист Владлен Татарски бе погубен след детонация в кафене на шефа на " Вагнер " Евгений Пригожин на 2 април.

Русия упрекна за офанзивата украинските спецслуби. Киев, от своя страна, допуска, че става дума за вътрешна битка за власт и въздействие в Руската федерация.

Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР