Навални Документален филм на режисьора Даниел Роер за руския активист

...
Навални Документален филм на режисьора Даниел Роер за руския активист
Коментари Харесай

Домашно кино: филм за Алексей Навални, нов сезон на Stranger Things

" Навални " Документален филм на режисьора Даниел Роер за съветския деятел Алексей Навални, оживял при нападение посредством отравяне със гибелен нервнопаралитичен сътрудник през август 2020 година Осъзнавайки рисковете за сигурността си, той непринудено се завръща в Русия на 17 януари 2021 година и е задържан незабавно след кацането си в Москва. Лентата демонстрира смелостта и безкрайната битка за народна власт на Навални.

Премиера, HBO и в HBO Max Stranger Things 4 Изминаха три дълги години от края на последния сезон на един от най-успешните сериали на Netflix. Времето е минало и за героите - групата другари към този момент се е разпаднала, Eleven (Единадесет) и семейство Байерс са се преместили в Калифорния, Хопър е в съветски затвор, а всички останали - към този момент младежи, са в Хоукинс, щата Индиана. Но без значение от мястото, на които се намират, нова, свръхестествена опасност, съумява да ги откри.

Премиера, Netflix, първа част - 27 май, втора - 1 юли Night Sky Научнофантастична драма с носителите на " Оскар " Сиси Спейсек и Дж.К. Симънс. Поредицата споделя за съпрузите Ирен и Франклин, които откриват в задния си двор портал, водещ до необитаема планета. Но над тайният им интергалактически парадайс надвисва заплаха с появяването на мистериозен млад мъж на име Джуд.

Премиера, Amazon Prime Love Death and Robots 3 Въздействащата анимационна антология на Тим Милър и Дейвид Финчър, която надалеч не е предопределена за деца, е към този момент налична с всичките й осем епизода в Netflix. 20-минутни елементи в жанрово многообразие от черна комедия до хорър фантастика ни придвижват измежду смущаващи светове, въображение, принуждение и непредвидени обрати, подчинени на една от заглавните тематики - обич, гибел и/или роботи. Продуцент е Дейвид Финчър.
Реклама
Премиера, Netflix


class= " row " > Свързани публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР