Наум Шопов-младши пусна мотивиращ пост в профила си в социалната

...
Наум Шопов-младши пусна мотивиращ пост в профила си в социалната
Коментари Харесай

Наум Шопов показа тялото си от преди 3 години

Наум Шопов-младши пусна мотивиращ пост в профила си в обществената мрежа, с който насърчи младите си почитатели да упражняват и да се хранят здравословно.

Той разгласява колаж, с който демонстрира каква е разликата в тялото му преди 3 години и в този момент. Тялото на артиста едно време няма нищо общо с типа му в този момент. Към днешна дата Наум е толкоз стегнат и изпъкнал, че можете да видите надали не всеки мускул по него.

"Да харесваш метода, по който изглеждаш е въпрос на избор. Аз упражнявам от към 6 години. Периода сред двете фотоси е към 3 години, а главното, което се е трансформирало е най-важният фактор - методът ми на хранене. Не е срамно да се разхождате с кутии с домашно приготвена храна. Не е толкоз мъчно да намерите 40 минути, с цел да се раздвижите. Аз върша и двете неща всеки ден. Не ви споделям да се забиете във фитеса, просто бъдете дейни всеки ден и мислете с какво се храните, тъй като не можеш да надтренираш неприятната диета. Звучи много по-сложно, от колкото в действителност е. Щом аз мога, значи можете и ви ", прибавя бъдещият доктор към фотосите.



Наум и приятелката му Теа спортуват и се хранят извънредно здравословно. Те не един път са споделяли, че си подготвят домашна храна без сол, заобикалят тестото и упражняват интензивно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР