Наум Шопов, който стана известен с участието си в Откраднат

...
Наум Шопов, който стана известен с участието си в Откраднат
Коментари Харесай

Ето как е изглеждал доктор Тасев от "Откраднат живот" преди да развие мускулесто тяло! Няма да го познаете!

Наум Шопов, който стана прочут с присъединяване си в " Откраднат живот ", може да се похвали с много атлетично тяло. Доктор Тасев, както е прочут измежду почитателите на сериала, е разпален почитател на фитнеса и постоянно посещава залата, с цел да поддържа мускулите си.
Освен това, студентът по медицина се храни здравословно, с цел да бъде във форма.
За да стимулира още хора да последват образеца му, през вчерашния ден артистът качи колаж от две свои фотоси в Instagram. Едната е снимана преди 5 години, преди да стартира да тренира, а другата тази година. Както може да видите сами, той е съумял необикновено доста да преобрази тялото си.

Ето какво написа и Шопов на почитателите си:

" Разликата сред тези две фотоси е малко над 5 години. Преди 5 години влязох за пръв път в залата с концепцията, че желая да трансформира метода, по който наподобявам. Нямах безусловно никаква концепция по какъв начин се извършват упражненията и по какъв начин се употребяват машините, само че бях мощно стимулиран от концепцията. Постепенно се научих по какъв начин да упражнявам, по кое време да почивам и по какъв начин да се храня.

Дължа да подчертая, моята смяна е безусловно натурална. Не го споделям, с цел да извинявам, а с цел да ви покажа, че е допустимо да измененията напълно физиката си, без да прибягвате към каквито и да е било вещества.

Щом аз мога, значи може всеки. Не чакайте понеделник или Нова година, а отивайте към залата. Първата крачка е най-трудна! "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР