Наум Шопов изостави медицината, в която някога се кълнеше, че

...
Наум Шопов изостави медицината, в която някога се кълнеше, че
Коментари Харесай

Наум Шопов мисли само за пари! Мързи го да е лекар

Наум Шопов изостави медицината, в която в миналото се кълнеше, че е влюбен!
Когато парите навлязат съществено в живота ти, става мъчно да следваш фантазиите си, в случай че двете неща се разминават по пътя. Това най-добре разбра Наум Шопов – младши, който е квалифициран доктор, само че изкарва прехраната си в малкия екран.



Наум получи ролята си в „Откраднат живот“ още до момента в който беше студент по медицина. Тогава навскъде тръбеше, че той не е артист и тази роля е просто занимание за него, а огромната му фантазия е да стане доктор.

След като се видя с много пари обаче, Шопов пренареди целите си. Вече е квалифициран доктор, само че не работи по специалността си, тъй като изкарва доста повече пари от шоубизнеса.

Шопов вади два пъти повече пари от една реклама, в сравнение с от цялостен месец в „Пирогов“, където беше на стаж като студент. Затова не ще и да чува за медицината.

Въпреки че към момента имал пристрастеност към специалността „лекар“, той не виждал за належащо да се поти в някоя болница, когато за 3 месеца като водещ на „Ергенът“ е спечелил какъв брой би взел за цяла година като доктор, освен това си направи и безвъзмездна отмора в Турция.

Освен това Наум и половинката му Теа са и инфлуенсъри, от което вадят също солидни пари.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР