Наум Шопов и Теа Минкова набират все по-голяма популярност в

...
Наум Шопов и Теа Минкова набират все по-голяма популярност в
Коментари Харесай

Каква е тайната на любовта според Наум Шопов и Теа Минкова

Наум Шопов и Теа Минкова набират все по-голяма известност в обществените мрежи. Това е изцяло в реда на нещата, тъй като двамата са доста яка двойка и съумяват да стимулират доста хора със фотосите и видеата си.
 Наум Шопов, Теа Минкова и какво търси артистът
Какво търси Наум Шопов

Пожелаваме му триумф, тъй като не са намират елементарно хубави...

В последния им клип в YouTube пък дават отговор на въпроси на почитатели, а задачата е да ги опознаем малко повече. Наум и Теа споделят, че са се решили да го създадат, тъй като в последно време получават доста въпроси от разнообразни хора и считат, че с такова видео отговорите ще доближат до повече хора.

Двойката стартира с разясняването на най-задаваните въпроси, които са свързани с това по какъв начин са се срещнали, по кое време да чакаме женитба и респективно бебе.

Наум Шопов и Теа Минкова се познават още от учебно заведение, само че искрата сред тях е пламнала откакто са приключили междинното си обучение, и по този начин до през днешния ден. Колкото до сватбата, двамата споделят, че са получили доста известия от хора, с които не са се виждали от години, искащи да бъдат поканени.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Д-р Наум Шопов (@shopov) на Юни 3, 2019 в 10:22 PDT

Това малко ги е подразнило, ето за какво за момента не разкриват нищо към проектите си за женитба. Двамата също по този начин плануват да имат и дете, само че също не се нагърбват с някакви периоди за това.

Останалите въпроси, на които отговаряха, бяха много разнообразни и от тях да вземем за пример разбрахме, че в никакъв случай не са си изневерявали. Но усещане направи отговорът им на въпроса каква тайната на любовта .
 Наум Шопов, Теа Минкова и по какъв начин упражняват двамата
Как упражняват Наум Шопов и Теа Минкова

Интересно видео с доста пояснения

Като двойка, която е дружно от много време, те считат, че търпението и компромисите са в основата на една здрава връзка. Наум шеговито подмята, че тайната в действителност е мъжът постоянно да бъде отговорен за всичко.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР