Наум Шопов е трето поколение актьор след баща си Христо

...
Наум Шопов е трето поколение актьор след баща си Христо
Коментари Харесай

Автомобили, смартфони, музика - или какво харесва Наум Шопов


Наум Шопов е трето потомство артист след татко си Христо и дядо си Наум. Наум младши закупи популярност със сериала " Откраднат живот " и от този момент е неразделна част от светския живот у нас. Днес Наум е водещ, инфлуенсър, актьор… само че наред с професионалните си инициативи в тези области Наум Шопов, се увлича по нови технологии и коли. В центъра на Вселената му обаче е неговото семейство. За метода си на живот и заниманията си ни споделя самият той.



Чаровният Наум, доктор по обучение и артист по предопределение, има дъщеричка, а дружно с половинката си Теа Минкова споделят живот, изпълнен с наслади и с провокации. Що се отнася до заниманията на Наум, то на първите места той слага колите и технологиите.

Каква кола кара и зад кормилото на какъв автомобил би желал да седне някой ден?


Наум е обожател на очебийно спортните коли. Това, което най-вече го притегля в тези коли, с изключение на динамичността им, са високотехнологичните джаджи, интегрирани в тях. Личната му кола е Mercedes Benz C43 AMG - породист автомобил с трилитров V-образен шестцилиндров мотор с мощ 390 конски сили, а за неговата половинка е избрал по-функционална кола - компактното комби BMW 3er (F31). Ако би трябвало да избира всред класическите модели обаче, би заложил на Mustang GT Fastback от 1967 година. При производството си той е коствал $2692, а през днешния ден непокътнати екземпляри не падат под 180 000 $. Пожелаваме му един ден да сбъдне и тази своя фантазия. Преди това обаче, Шопов има по-реалистична такава. Като неприкрит почитател на новите технологии, мнението му за електрическите автомобили е мощно положително: " Следващият ми автомобил ще бъде подобен. Загледал съм се в Tesla Model 3 Performance ".



Освен на лъскавите коли, Наум Шопов е почитател и на новите технологии. Нямаше по какъв начин да не попитаме артиста за пристрастията му към мобилни устройства и други електронни джаджи. „ Фен на технологиите “? Това е меко казано! “, разяснява той. „ Много огромна част от наличието, което употребявам, е точно на тази тема. Харесва ми по какъв начин технологиите могат да трансформират напълно метода, по който вършим ежедневните си задания “. А уговорките са доста – дълги седмици на фотоси за нов ефирен формат в чужбина, основаване на влогове с обичаната си Теа, постове за персоналния му Инстаграм профил, грижите за дребната Амая – в жонглирането със дилемите правилен асистент на Наум е смарт телефонът му. Той отдава желанията си на марката Samsung, като сега употребява най-новия флагман на корейците - Samsung Galaxy Z Fold3.

" Телефонът разполага с голям сгъваем екран. И несъмнено промени метода, по който виждам на мобилните телефони. Нищо не може да се съпостави с това да имаш 7.6-инчов екран, който, прегънат на две, се побира в джоба ти и е на всички места с теб ", споделя Наум.


„ Ангажиментите и обстановките са разнообразни. И всяка си върви със своя „ саундрак “. При избора си на музика не мога да кажа, че се лимитирам в съответен жанр “, разсъждава Наум. Любимите му реализатори са Drake, Post Malone, RHCP, Ed Sheeran, John Legend, Mac Miller... Пуска си техни части главно в два момента - когато пътува и когато спортува. Питаме го по какъв начин взима музиката със себе си, когато е в придвижване. " Наскоро се снабдих с новите Galaxy Buds2, те са изборът ми за слушалки по време на спорт, тъй като пасват добре в ушите ми, имат впечатляващ тон и оферират извънредно впечатляващ active noise cancellation. Изпробвал съм ги в най-различни обстановки, в това число и по време на полети. Не бих ги заменил ", споделя артистът.

Наум съвсем не гледа телевизия, обожател е на You Tube. И тук още веднъж идва ролята на мобилното устройство, което употребява. " Поставям смарт телефона във Flex режим (сгънат под комфортен за мен ъгъл пред мен) и да вземем за пример, до момента в който в горната част на екрана виждам видеото, редом мога да си повеждам мемоари със стилуса на телефона и да си протоколирам всякакви хрумвания, които ме въодушевяват, в долната част на екрана ".

Поддържа форма главно с фитнес, само че това за момента го устройва: " Преди имах много повече време да спортувам - баскетбол, кросфит, американски футбол. Сега към този момент намирам време единствено за фитнес ". Предпочита да тренира вкъщи, където разполага с пространство, превърнато в спортна зала.


Елегантният си външен тип Наум акцентира с съвременна брада и къса прическа. За тази част от своя аутфит се грижи самичък и се майтапи: " Моята комплицирана прическа може би не го допуска, само че в последната година самичък съм си коафьор ". Крем за лице и вакса за брада са част от ежедневния тоалет. Не счита суетата за минус, имайки поради, че се занимава с интензивности, които все се правят пред камера, дали тази на Z Fold3, дали телевизионна...



След като виждаме Наум в разнородни житейски функции, най-после го питаме по какъв начин самичък би определил специалността, която практикува. „ Въпреки стечението на събитията към мен, аз в действителност съм квалифициран доктор, само че сега се занимавам с доста други неща. Не считам, че в хубавия ни език има дума, която да може ясно да опише нещата, на които отстранявам своето време в професионален проект. Основната ми работа е „ да описвам истории “ - дали свои, дали непознати, дали пред камера, или зад камера. И това е нещото, което ми носи наслаждение “, разсъждава Наум Шопов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР