Наум Шопов е не само актьор в хитовия медицински сериал

...
Наум Шопов е не само актьор в хитовия медицински сериал
Коментари Харесай

Първото впечатление на Наум Шопов за Луиза Григорова било много лошо

Наум Шопов е освен артист в хитовия медицински сериал на NOVA " Откраднат живот ", само че и в действителност лекар с тапия. Шопов обаче описа, че в началото не е желал да се снима в сериала. Първата му реакция била: " Не благодаря ", както и по-късно, само че Любо Нейков съумял да го убеди, че ще се оправи. Само на 23 години, само че прави значима и значима крачка в живота си, като се среща с Евтим Милошев, с цел да беседват за сериала.

Срещата доста бързо се трансформирала в кастинг, където се срещнал с друга млада звезда - актрисата Луиза Григорова. Първоначално обаче Наум не харесал доста Григорова. Сметнал я за доста надута и даже неприятна, споделя още той. Първото усещане обаче не е наложително и най-правилното, тъй като по-късно Луиза се трансформирала в огромна опора за младия Шопов.

Виж още:

Първият снимачен ден бил много съществено тестване, споделя Наум във видео, отдадено на финала на " Открадна живот ".

" Паника настъпи, когато ми споделиха, че ме желаят на фотоси една заран в 7 ч. Всичко беше хипотетично до този миг. Нямах желание да влизам в сериала в действителност. Близките ми и Теа бяха уверени, че ще се оправя. На терен обаче изпаднах в потрес. Първият ми снимачен ден беше злополука. В края на работния ден бях твърдо решен да намеря излаз от обстановката ", спомня си Наум, само че ориста си знае работата.

Шопов се трансформира в една от младите звезди на " Откраднат живот ", а редом със фотосите, той продължава да следва медицина и сътвори щастливо семейство.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/shopov/

https://www.instagram.com/luiza_grigorova_makariev/

https://www.facebook.com/KrasenaPhotography

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР