Наум Шопов днес може и да води здравословен начин на

...
Наум Шопов днес може и да води здравословен начин на
Коментари Харесай

Наум Шопов - младши втрещи с признание: Бях пристрастен към тревата

Наум Шопов през днешния ден може и да води здравословен метод на живот, както и да проповядва младежите да упражняват, само че в тийнейджърските си години е бил дебеланко с расти, който пуши трева. Синът на Христо Шопов описа това в канала „ При ТоТо ”, където приказва за най-различни тематики, а една от тях бе точно израстването. Актьорът показа пред Тото от група „ СкандаУ ”, че в шести клас бил 150 см и е тежал тъкмо толкоз, колкото и сега - към 75 кг.

Преди към 15 години дипломираният доктор, който се отхвърли от специалността си, е бил с дълга коса, слушал е реге и метал. Пушил е и марихуана много постоянно – по няколко пъти дневно. Актьорът отдава това си държание на обкръжението си по това време, само че е благополучен, че събитията са се стекли по този начин, че съумял да се измъкне от тази среда. А до такава степен се е стигнало откакто родителите му разбрали, че пуши марихуана.

„ Тогава не ме биха, само че ме третираха като един пропаднал наркоман ” , признава Наум Шопов. Това не е надалеч от истината, тъй като съгласно изследвания, огромен % от потребителите на марихуана развиват някаква взаимозависимост към нея.

„ Бях дете, а пушех по 9-10 пъти дневно. Родителите ми се отнасяха извънредно, споделяха ми: „ ето ти 8 лв., с цел да си купиш дрога ”. Това ме накара да се откъсна от опиатите. Смених тревата с цигари, които отхвърлих едвам преди 6 месеца ” – призна водещият на „ Ергенът ”.

Именно ужасното поведение на родителите на артиста го е подтикнало да се промени и да се откъсне от тези неща. Основна заслуга има и неговият братовчед, който му оказал морална поддръжка по това време. Тогава Наум се е отдал на спорта, като даже е упражнявал баскетбол и американски футбол.

„ Допреди 6 месеца пушех, само че не съм го показвал съзнателно ”, добави Шопов, който към този момент е горделив от живота си без тютюнев пушек. Актьорът и инфлуенсър отхвърля да популяризира цигари, вейпове и алкохол, с цел да дава добър образец на почитателите си. Годеницата му Теа Минкова също пуши, само че отхвърля да прави такива неща и настойчиво крие, че пафка електронни цигари. Водещият на „ Ергенът ” подтиква и обичаната си да се откаже от цигарите, като към този момент е заменила никотиновите с електрически, написа в последния си брой в. " Уикенд ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР