Науката неотдавна хвърли светлина върху факта, че това, което сме

...
Науката неотдавна хвърли светлина върху факта, че това, което сме
Коментари Харесай

Тази теория на д-р Ризман за сърцето разтърси основите на научния свят. Какво не знаем за ключовия орган?

Науката наскоро хвърли светлина върху обстоятелството, че това, което сме привикнали да възприемаме като човешка аура, в действителност е действително. Но има и още секрети, които се разкриват и шокират учените. Сърцето излъчва най-голямото електромагнитно поле от всички съществени органи в тялото. Тези полета и информацията, кодирана в тях, могат да се трансформират въз основа на това по какъв начин се усещаме, какво мислим, и другите страсти, които изпитваме. Сърцето даже изпраща сигнали към мозъка посредством система от неврони, които имат както краткосрочна, по този начин и дълготрайна памет. Тези сигнали могат да повлияят на нашите прочувствени прекарвания. Емоционалната информация, която е модулирана и кодирана в тези области, трансформира тяхната природа. Така тези полета могат да повлияят върху хората към нас. Ролин Маккрити, лекар в Института HeartMath твърди: ”Ние сме фундаментално и надълбоко свързани както между тях, по този начин и със самата планета ”. Нови проучвания демонстрират, че при практикуването на сърдечната кохерентност и излъчването на обич и съчувствие, сърцето ни генерира поредна електромагнитна вълна в околната среда.

Тъй като повече хора излъчват координация на сърцето, тя построява пламенно поле, което улеснява другите да се свързват със сърцето си. Теоретично е допустимо задоволително хора, изграждащи самостоятелна и обществена координация, да могат в действителност да допринесат за разгръщането на световната координация. Изследванията в Института “Heart Math ” демонстрират, че информацията, идваща от прочувственото положение на индивида също се предава посредством електромагнитното поле на сърцето. Ритмични модели на сърдечната периодичност се трансформират доста, когато индивидът изпитва разнообразни страсти. „ Отрицателни усеща, като яд или отчаяние, са свързани с непостоянни, неорганизирани и непоследователни модели на сърдечния темп. “ Цитираното нагоре идва от доктор Дебора Ризман, президент на Quantum Intech, която споделя: „ Науката признава, че всички ние сме част от гигантска мрежа от връзки, която обгръща освен живота на тази планета, само че цялата нашата Слънчева система и това, което се намира отвън нея. “
Какво тъкмо е съгласуваността на сърцето? Това значи ред, конструкция и нареждане в границите на и сред системите. Квантови частици, организми, човешки същества, обществени групи, планети или галактики. Този съразмерен ред значи кохерентна система, чието действие е директно обвързвано с лекотата и потока в процесите й.

Чувствата на обич, признателност и други положителни страсти освен оказват въздействие върху нашата нервна система, само че те въздействат върху хората към нас. Далеч оттатък това, което можехме да предположим до момента. Земята и йоносферата генерират честоти, вариращи от 0,01 херца до 300 херца. Някои от тях са в точния честотен диапазон като този, който се случва в нашия мозък, сърдечно-съдовата система и самостоятелната нервна система. Този факт е един от методите да разбираем по какъв начин съмненията в магнитните полета на Земята и Слънцето могат да ни окажат въздействие. Промените в тези полета също са посочили, че оказват въздействие върху мозъчните талази, сърдечният темп, паметта и цялостното здраве. Учените имат вяра, че защото честотите на мозъчната вълна и сърдечния темп се припокриват с резонанса на Земята, ние не сме единствено приемници на биологично значима информация. Но и зареждаме с информация в световното поле, като по този метод сътворяваме противоположна връзка с магнитните полета на Земята.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР