Научнофантастичният приключенски филм Боен ангел на 21st Century Fox оглави

...
Научнофантастичният приключенски филм Боен ангел на 21st Century Fox оглави
Коментари Харесай

Победител и губещ в същото време: „Боен ангел“ е №1 в САЩ и Канада, но с едва 27,8 милиона

Научнофантастичният авантюристичен филм " Боен ангел " на " 21st Century Fox " оглави бокс-офис класацията на Северна Америка, само че събраните от него доходи са измежду най-ниските през удължените уикенди във връзка Деня на президентите в Съединени американски щати от години, оповестиха Ройтерс и Асошиейтед прес.

 
" Боен ангел " донесе 27,8 милиона $ доходи през първия си уикенд по екраните в Северна Америка, а е сниман с бюджет 170 милиона $, отбелязва Българска телеграфна агенция. Режисьор на лентата е Робърт Родригес , а продуцент - Джеймс Камерън . " Боен ангел " е приспособен по японски манга комикси. На второ място е анимацията " Lego: Филмът 2 ", която този път събра 21,2 милиона $ доходи от прожекции и общо 62,6 милиона $ от излизането си по екраните.
 
На трето място е продуцираната от " Уорнър брос " комедия " Не е ли сантиментално " с присъединяване на Ребъл Уилсън и Лиъм Хемсуърт - с 14,2 милиона $. Очакваше се филмът да провокира огромен зрителски интерес, защото се появи по екраните към Деня на Свети Валентин.

-->
 
" Какво желаят мъжете " с Тараджи П. Хенсън в основната роля донесе 10,9 милиона $ доходи и остана на четвърто място, а на пето е продължението на " Честита гибел " - " Честита нова гибел ", с 9,8 милиона $ доходи.
 Кадър от Честита нова гибел Кадър от „ Честита нова гибел “Форум Филм България
На шесто място с доходи от 6 милиона $ остана „ Студено възмездие “ с Лиъм Нийсън , който влиза в ролята на наскърбен татко, който търси отмъщение за убийството на сина си.

Филмът закупи печална популярност, защото до момента в който го промотираше Лиъм Нийсън беше упрекнат в расизъм. Актьорът провокира дискусия, заявявайки в изявление за в. " Индипендънт ", че желал да убие " чернокожо копеле ", откакто научил, че негова другарка била изнасилена от негър.
 Кадър от Студено възмездие Кадър от „ Студено възмездие “Lenta
На седмо място в северноамериканския боксофис се подрежда „ Недосегаемите “ с на режисьора Нийл Бъргър с присъединяване на Кевин Харт , Брайън Кранстън и Никол Кидман . Лентата събра доходи от 5,6 милиона $ през уикенда.

 
Осми е " Стъкления “ на режисьора М. Найт Шаямалан, преплитащ сюжетите на филмите му " Неуязвимият " и " На части ". Филмът е осъществил 3,9 милиона $ от продажбата на билети през уикенда.
 Кадър от Стъкления Кадър от „ Стъкления “Форум Филм България
На девето място е хорър лентата „ The Prodigy “ с доходи от 3,2 милиона $.
 
Топ 10 добавя номинирания за Оскар „ Зелената книга “ с 2,8 милиона $ доходи през уикенда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР