Научно-фантастичната игра Galactic Civilizations IV: Supernova на Stardock Entertainment се

...
Научно-фантастичната игра Galactic Civilizations IV: Supernova на Stardock Entertainment се
Коментари Харесай

Създателите на Galactic Civilizations IV: Supernova са интегрирали ChatGPT в играта

Научно-фантастичната игра Galactic Civilizations IV: Supernova на Stardock Entertainment се появи в ранен достъп. Това е научнофантастична 4X-стратегия, която включва най-хубавите практики на разработчиците, които от дълги години развиват поредицата. Едно от най-необичайните нововъведения е въвеждането на изкуствения разсъдък AlienGPT. Тази технология става допустима с помощта на консолидираното на ChatGPT в енджина Tachyon.

Изкуственият разсъдък оказва помощ в основаването на персонализирани цивилизации посредством задаване на голям брой нюанси и параметри чрез опростена система за разговор. Тези характерности на персонализираната цивилизация ще повлияят на целия свят и на връзките с другите цивилизации в него. Изкуственият разсъдък оказва помощ и за незабавното генериране на куестове на езика на потребителя. ИИ генерира образния тип и другите графични детайли, свързани с цивилизациите. Това е допустимо с помощта на голямата, многогодишна база данни с изображения на Stardock. Междувременно студиото възнамерява да наеме още повече художници, дизайнери и писатели, с цел да усили разнообразието на наличието и да разшири опциите за генериране на в допълнение наличие благодарение на ИИ.

Всяка среща с играта ще бъде неповторима, всяко премеждие и всяка цивилизация – специфични. Чрез съчетание на личната технология за изкуствен интелект на Stardock с генеративен изкуствен интелект разработчиците желаят да основат огромна жива галактика. Те възнамеряват да трансфорат Galactic Civilizations IV: Supernova в най-вълнуващата галактическа стратегическа игра в историята. За задачата разработчиците ще се вслушват в мнението на общността, ще балансират играта и непрекъснато ще прибавят ново наличие.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР