Научих - че не можеш да накараш някого да те

...
Научих - че не можеш да накараш някого да те
Коментари Харесай

Научих, че не можеш да накараш някого да те обича...

Научих - че не можеш да накараш някого да те обича. Можеш единствено да бъдеш някой, който заслужава да бъде обичан. Останалото зависи от другия.

Да разбере какъв брой струваш. Научих - че без значение какъв брой те е грижа, на някои хора просто не им пука. Научих - че лишава години да изградиш доверие... и единствено секунди да го разрушиш. Научих - че не е значимо какво имаш в живота си, значимото е кого имаш в него. Научих - че можеш да разчиташ на обаянието си към петнайсет минути. След това е по-добре да знаеш нещо.
 Любимият серум за мигли на Меган Маркъл ще разкраси и твоите мигли Edna предлага Любимият серум за мигли на Меган Маркъл ще разкраси и твоите мигли
Научих - че не би трябвало да сравняваш себе си с най-хубавото, което другите могат да създадат, а с най-хубавото, което ти можеш да направиш. Научих - че не е значимо какво се случва с хората. Важното е какво вършат те по въпроса. Научих - че за секунда можеш да извършиш нещо, поради което ще те боли цялостен живот.

Научих - че колкото и точно да режеш, постоянно ще има две страни. Научих - че лишава доста време, да станеш индивида, който искаш да бъдеш. Научих - че е доста по-лесно да реагираш, вместо да помислиш. Научих - че би трябвало постоянно да се разделяш с тези, които обичаш, с думи на обич. Може това да е последния път, когато се виждате. Научих - че можеш да продължиш напред дълго откакто си решил, че повече не можеш.

 Weheartit

Научих - че сме виновни за това, което вършим, без значение какво усещаме. Научих - че или контролираш отношението си към хората или то те управлява. Научих - че без значение какъв брой буйна и буйна е една връзка изначало, пристрастеността отминава и добре би било да има нещо друго да заеме мястото ѝ.

Научих - че герои са хората, които вършат това, което би трябвало се направи, когато би трябвало да се направи, без значение от следствията. Научих - че да се научиш да прощаваш изисква процедура. Научих - че има хора които откровено обичат, само че просто не знаят по какъв начин да го покажат. Научих - че парите са долнокачествен метод да си мериш триумфа. Научих - че с най-хубавия си другар можеш да правиш всичко или пък нищо и отново да си изкарвате ужасно. Научих - че от време на време хората, които очакваш да те ритнат, до момента в който си на земята, ще бъдат тези, които ще ти оказват помощ да станеш отново.

 Weheartit

Научих - че от време на време, когато сме ядосани, имаме право да бъдем ядосани, само че това не ни дава право да бъдем жестоки. Научих - че същинското другарство продължава да пораства даже през огромни дистанции. Същото се отнася и за същинската обич. Научих - че тъй като някой не те обича по метода, по който ти искаш да те обича, това не значи, че не те обича с цялото си сърце. Научих - че зрелостта доста повече зависи от това какъв опит си придобил и какво си научил от него, и доста по-малко от това какъв брой рождени дни си чествал.

Научих - че в никакъв случай не би трябвало да казваш на дете, че фантазиите му са невъзможни или странни. Малко неща са по-унизителни, а и каква покруса би било, в случай че ти повярва. Научих - че фамилията ти няма постоянно да те поддържа. Може да наподобява необичайно, само че хора, с които не си родственик, могат да се грижат за теб и да те обичат, и да те научат още веднъж да вярваш на хората. Семействата не са биологични. Научих - че колкото и добър другар да ти е някой, той ще те наранява понякога и би трябвало да му прощаваш за това. Научих - че не постоянно е задоволително да ти простят другите.

 Weheartit

Понякога би трябвало да се научиш ти самия да си прощаваш. Научих - че без значение какъв брой неприятно ти е разрушено сърцето, светът не стопира поради тъгата ти. Научих - че произхода и събитията може да са повлияли на това кои сме, само че не са виновни за това какви ще станем. Научих - че от време на време, когато приятелите ми се карат, се постанова да взема страна даже и да не желая. Научих - че единствено тъй като двама индивида се карат не значи, че не се обичат.

И че единствено тъй като не се карат, не значи че се обичат . Научих - че от време на време би трябвало да поставиш индивида преди неговите дейности. Научих - че няма потребност да променяме приятелите си, в случай че разберем, че приятелите се трансформират. Научих - че не би трябвало да бъдем толкоз настоятелни да открием някоя загадка. Тя може да промени живота ни вечно. Научих - че двама индивида могат да гледат едно и също нещо, а да виждат нещо напълно друго.

 Weheartit

Научих - че колкото и да се опитваш да защитиш децата си, все нещо ще ги нарани и това ще нарани и теб. Научих - че има доста способи да се влюбиш и да останеш влюбен. Научих - че без значение от следствията, тези които са почтени със себе си, стигат по-далеч в живота. Научих - че без значение какъв брой другари имаш, в случай че ти си тяхната опора, ще се чувстваш уединен и загубен, когато те са ти най-нужни.

Научих - че живота ти може да бъде изменен за часове от хора, които даже не те познават. Научих - че даже когато мислиш, че нямаш какво повече да дадеш, когато другар повика за помощ, ти ще намериш сили да окажеш помощ. Научих - че писането, както и говоренето, може да облекчи прочувствената болежка.

 Weheartit

Научих - че парадигмата, в която живеем, не е всичко, което ни е препоръчано. Научих - че хората, на които държиш най-вече в живота си, ти биват отнети прекомерно рано. Научих - че, макар че думата "любов ", може да има доста разнообразни смисли, тя губи стойност, когато се използва прекалено. Научих - че е мъчно да се дефинира къде да се тегли чертата, сред това да бъдеш добър и да не нараниш възприятията на хората и това да защитиш това, в което вярваш. Научих - че всичко, което се случва в живота ни - и положително, и неприятно, сме го привлекли самите ние с мислите си. И единствено ние можем да го променим.

Научих - че не трябва да се опитваме да променим близките. На този свят сме пристигнали, не с цел да го променяме, а с цел да бъдем щастливи и да му се радваме. Когато отидеш на посетители, не трябва да пренареждаш мебелите. Научих - че от време на време, колкото по-добър си с другите, толкоз повече те одобряват това за даденост и твое обвързване. Научих - че не можеш да бъдеш благополучен, в случай че не си се научил да казваш „ не”, даже когато не чакат това от теб.

 Weheartit

Научих - че с цел да те обичат другите, първо би трябвало ти самия да обичаш себе си. Научих - че в случай че хиляди пъти си повториш, че животът ти е прелестен, най-после той ще стане подобен. И противоположното е правилно... Научих - че за някои хора самосъжалението и отчаянието са метод на живот. И в случай че другите не се отнасят по този начин с тях, животът им губи смисъл. Научих - че разбираш кой същински държи на теб, когато ти е доста тежко. Радостта всеки ще изиска да споделите, а сложните моменти - малко на брой. Научих - че същинските другари сами схващат по кое време имаш потребност от тях, без да им кажеш, и са до теб, без да искаш това от тях.

 Weheartit

Научих - че не можеш да направиш света по-добър, а единствено себе си. Научих - че колкото повече знаеш, толкоз повече страдаш. Научих - че в случай че се усмихнеш на някого и той ще ти се усмихне. Научих - че в случай че нараниш някого и не те заболи от това, значи не заслужаваш да се наречеш човек. Научих - че в случай че обичаш мощно някого, си кадърен да му вярваш откровено, даже да знаеш, че те лъже. Научих - че сме склонни да извиним грешките на всеки различен, само че не и на себе си.

Научих - че не е значимо какво имаш, а без какво не можеш. Научих - че може доста да те е боязън и това не значи, че не си мощен. Научих - че мълчанието не всеки път значи единодушие. Научих - че в случай че крещиш има по-голяма възможност да не те чуят, в сравнение с, в случай че шепнеш. Научих - че да се усмихнеш е по-лесно от това да се намръщиш. Научих - че би трябвало да се радваш на това, което имаш през днешния ден, тъй като на следващия ден може да го загубиш. Научих - че положителните хора са доста повече от неприятните.

 Weheartit

Научих - че е най-лесно да сложиш завършек на всичко. Трудно е да продължиш. Научих - че сълзите могат да бъдат и от благополучие. Научих - че най-вече премеждия в живота ни предизвикват не тези, които ненавиждаме, а тези, които обичаме. Научих - че в никакъв случай не трябва да съдиш някого за стореното, тъй като един ден може да постъпиш тъкмо като него. Научих - че от време на време и мощните хора плачат и това не значи, че са слаби. Научих - че колкото и добре да си мислиш, че познаваш един човек, той постоянно може да те изненада.

Научих - че в случай че живееш с неприятните мемоари от предишното, може в никакъв случай да не схванеш какъв брой прелестно е сегашното. Научих - че единственото нещо, от което би трябвало да се опасяваме, е самия боязън. Научих - че в случай че кажеш на някого, който обичаш, че го мразиш, даже да не е правилно, той може и да ти повярва. Научих - че 100 положителни думи не могат да заличат една неприятна. Научих - че няма значение какво ти споделят другите, в случай че ти вярваш, че постъпваш вярно.

 Weheartit

Научих - че е най-трудно да си признаеш грешката пред себе си. Още по-трудно е да се извиниш. Научих - че в случай че те ударят по едната буза, не би трябвало да обръщаш и другата. Научих - че животните изпитват същите усеща като нас - хората... само че от време на време са по-искрени. Научих - че думата „ любов” не може да бъде обяснена. А в случай че някой се опита да го направи, значи в никакъв случай не я е изпитвал. Научих - че колкото и качества да имаш, в случай че не умееш да обичаш, останалите се обезсмислят.

Научих - че в случай че вярваш на различен повече, в сравнение с себе си, наложително ще се подведеш. Научих - че в случай че съдиш хората, няма да имаш време да ги обичаш. Научих - че хората наподобяват друго, само че страдат и се радват еднообразно. Научих - че от време на време е по-добре да излъжеш, в сравнение с да кажеш истината. Научих - че в случай че доста мощно обичаш някого, си кадърен да му простиш неща, които не би дал прошка даже на себе си. Научих - че колкото и прелестен човек да си, в случай че не позволиш на хората да схванат това, от хубостта ти няма смисъл.

 Weheartit

Научих - че в случай че се раздаваш прекомерно, ще пристигна миг, в който няма да има какво повече да дадеш. Научих - че думите са мощно оръжие. С тях можеш да постигнеш повече, в сравнение с с делата си. Научих - че в случай че с някого няма защо да си говорите, това не значи безусловно, че сте прекомерно разнообразни. Може би си наподобявате прекомерно доста. Научих - че скромността не е отживялост, а през днешния ден тя се цени повече от всеки път, тъй като се среща рядко. Научих - че вика на мозъка не може да заглуши шепота на сърцето. Научих - че даже да си на прав път, в случай че стоиш на едно място, ще те прегазят.

Научих - че сбъдването на нещо, за което сме мечтали, може да ни направи повече нещастни, в сравнение с щастливи. Научих - че не не срамно да кажеш „ не знам”. Научих - че може да се влюбиш същински повече от един път. Научих - че каквото е твоето отношение към другите, такова ще е и тяхното към теб. Научих - че когато нещо те кара да се чувстваш зле, просто не трябва да го правиш. Научих - че любовта не всеки път ти дава това, което очакваш от нея. Научих - че в случай че постоянно се стремиш да се харесаш на другите, в никакъв случай няма да успееш да го постигнеш. Научих - че множеството хора са склонни да търсят и да намират виновността във всеки различен, само че не и в тях самите. Научих - че най-голямата неточност е да отречеш нещо, единствено тъй като не го разбираш.

 Weheartit
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР