Научете синовете си, че жената не е, за да носи

...
Научете синовете си, че жената не е, за да носи
Коментари Харесай

Научете синовете си, че жената не е, за да носи ракията и салатата

Научете синовете си, че дамата не е, с цел да носи ракията и салатата. Научете синовете си, че връзките не се градят на закани и експанзия. Покажете им, че никой не е задължен да им се подчинява, с цел да заслужи любовта им.

Научете синовете си да беседват, вместо да протягат ръка. Научете ги да изслушват, вместо да извадят нож.

Покажете им, че експанзията не е знак на неустрашимост, а на уязвимост, подбудена от неспособност да управляват страстите си.

Сдобивайки се със наследник, вие носите голяма отговорност - от дете да го превърнете в заслужен мъж. Не оправдавайте синовете си, когато тормозят редовно някое момиче с думите " Той я харесва ". Не пропускайте да вършиме забележка, когато тероризира всички останали деца под предлог, че е просто дете и си играе. Покажете ли му, че толерирате насилието, той ще го ползва върху други, когато " порасне ".

И вместо да учим дъщерите си да се пазят, да се оглеждат, да внимават по какъв начин се обличат, да внимават с какви " видове се забъркват ", научете синовете си да почитат дамата.

Вместо да упрекваме дамите, че имат прекомерно високи условия, научете синовете си да бъдат онази висока летва, към която дамите се стремят.

Помнете - той някой ден ще порасне и единствено от вас зависи дали ще стане мъж!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР