Научете повече за себе си и отношението си към любовта

...
Научете повече за себе си и отношението си към любовта
Коментари Харесай

Това, което видите първо, разкрива тайните на сърцето ви

Научете повече за себе си и отношението си към любовта с този забавен образен тест.

Единственото нещо, което се желае от вас, е да разгледате тази илюстрация.

Кое видяхте първо?

Ето какво значи вашият отговор.

Източчник: nuvolanevicata / Shutterstock

Мъжът и дамата, които се целуват

Ако първо сте видели целуващата се двойка, вие сте отдадени. Не се притеснявате да показвате страстите си и не се страхувате да се влюбите бясно – в случай че се опарите, това ще бъде просто скъп опит, а не краят на света. Вие знаете, че е по-добре самоуверено да се впуснете в нещо, вместо цялостен живот да треперите и да си останете нещастни, тъй като не сте пробвали. Страхотно е, че сте толкоз пламенни, само че помнете, че не всички се движат с толкоз бързо движение в любовта.

Камъчетата

Ако първо сте видели камъчетата, смелостта ви се крие в способността ви да се доверявате, което по никакъв начин не е малко. Вие сте страдали към този момент, само че сте твърдо решени предишния опит да не пречи на щастието ви, по тази причина се доверявате изцяло на хората. Ако ви предадат – толкоз по-лошо за тях.

Пясъчният часовник

Ако първо сте видели пясъчния часовник, вие сте извънредно откровени. Не се страхувате да разкривате слабостите си или да споделяте терзанията си. Много хора прекарват първите месеци (дори години) от една връзка в опити да прикрият най-нелицеприятните страни на характера си или пък по-странните си ползи, тъй като считат, че другия ще ги отхвърли и няма да ги разбере. Но вие не се страхувате от това. Предпочитате да бъдете себе си напълно, което е в действителност впечатляващо, тъй като ще знаете, че в действителност ви обичат такива, каквито сте. Ако обаче са ви наранявали прекалено много, може би би трябвало да се запитате дали в някои моменти желаете просто да бъдете себе си или желаете да уплашите другия и да го отблъснете, тъй като се страхувате от близостта?

Пясъкът

Ако на първо време сте забелязали пясъка, вие имате извънредно повишени критерии, които никой не би могъл да покрие. Разбира се, значимо е да знаете какво желаете от живота и любовта, само че е допустимо да сте си създали лист с условия, които някой другояче подобаващ за вас човек не би могъл да покрие на 100%. Да не приказваме, че може да има други скъпи качества, които сте пропуснали в листата. Няма нищо неприятно в това да желаете семейство, блестяща кариера, сътрудник, който харесва същите неща, които и вие. Но колкото повече задълбавате в условия, толкоз повече се откъсвате от същинската природа на любовта. 

Облаците

Ако първо сте видели облаците, това значи, че страховете ви се появяват още в самото начало на връзката. Чувствате се доста неспокойни, само че половинката ви нищо не вижда, тъй като вие доста добре прикривате страховете си. Външно изглеждате мощни и безгрижни, а в действителност се притеснявате да споделите за страховете си даже и на най-близките си хора, с цел да не изглеждате слаби. Каквото и да ви притеснява – вие потискате мисълта за него, само че в случай че не се научите да споделяте страховете си, има риск да изгубите обичания си човек. Нормално е да сте несигурни в себе си и точният човек ще прояви схващане.

Синьото небе

Ако първото нещо, което сте видели, е синьото небе, това значи, че при започване на връзката сте доста безгрижни и даже не приемате нещата напълно съществено. Това е по този начин, тъй като ви е боязън да се доверите истински, би трябвало ви време, с цел да прецените дали сте намерили човек, който заслужава вашето доверие. Въпреки че се държите така, като че ли не ви пука, надълбоко в себе си ревнувате половинката си от другите. Искате човекът да е единствено ваш и откакто един път сте приели, че го обичате, ви е боязън да не го загубите. Пмнете, че ще би трябвало да му имате доверие и да бъдете откровени за възприятията си.

Океанът

Вие обичате да се носите по течението на любовта. Винаги следвате сърцето си, до момента в който разсъдъкът остава на назад във времето. Вярвате повече на интуицията си, защото тя рядко ви е подвеждала. Обикнете ли някого, сте правилни до самия край. Не се страхувате да допуснете отсрещния човек напълно до себе си, което. Само по себе си това е отлично качество, само че внимавайте - в случай че попаднете на неверния човек, ще бъдете извънредно засегнати. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР