Научете какво ви чака в любовен план този уикенд според

...
Научете какво ви чака в любовен план този уикенд според
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за уикенда 10-11 ноември

Научете какво ви чака в любовен проект този уикенд съгласно астрологията.
Овен
През този уикенд, обвързаните представители на зодията ще усетят какъв брой доста могат да разчитат на обичания човек. Без значение дали сте изтощени от нещо, или се нуждаете от друга тип поддръжка, половинката ще се погрижи за вас. Едно е несъмнено – ще бъдете признателни за това, че сте дружно. Не забравяйте да покажете своята благодарност.
Телец
Обичани ще се усещат и Телците. Партньорът най-вероятно е приготвил сантиментална изненада за вас под някаква форма. Любовта е във въздуха и в този момент е моментът да се отдадете на повече фамилиарност. Не крийте страстите и възприятията си, а направете времето дружно в действителност прелестно.
Близнаци
Някои от обвързаните представители на зодията ще усещат връзката си по този начин, като че ли е остаряла и липсва тръпката. Може би чувството ви се дължи на обстоятелството, че през последните седмици не сте били изключително свързани един с различен. Измислете незабавен избавителен проект за любовта!
Рак
Любовта ще заеме връх през почивните дни. Вие и сътрудникът ви няма да имате никакви компликации при изразяването на страстите си. Ще желаете да извършите нещо хубаво за вашата половинка, без да очаквате нищо в подмяна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР