Научете какво ви чака в любовен план този уикенд според

Научете какво ви чака в любовен план този уикенд според ...

ЛЮБОВЕН хороскоп за уикенда 10-11 ноември.

Научете какво ви чака в любовен план този уикенд според астрологията.
Овен
През този уикенд, обвързаните представители на зодията ще усетят колко много могат да разчитат на любимия човек. Без значение дали сте уморени от нещо, или се нуждаете от друга вид подкрепа, половинката ще се погрижи за вас. Едно е сигурно – ще бъдете благодарни за това, че сте заедно. Не забравяйте да покажете своята признателност.
Телец
Обичани ще се чувстват и Телците. Партньорът най-вероятно е приготвил романтична изненада за вас под някаква форма. Любовта е във въздуха и сега е моментът да се отдадете на повече интимност. Не крийте емоциите и чувствата си, а направете времето заедно наистина приятно.
Близнаци
Някои от обвързаните представители на зодията ще усещат връзката си така, сякаш е остаряла и липсва тръпката. Може би усещането ви се дължи на факта, че през последните седмици не сте били особено свързани един с друг. Измислете спешен спасителен план за любовта!
Рак
Любовта ще заеме връх през почивните дни. Вие и партньорът ви няма да имате никакви трудности при изразяването на емоциите си. Ще искате да направите нещо хубаво за вашата половинка, без да очаквате нищо в замяна.

Източник: actualno.com